Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w Polsce jest już ponad MILION ukrainców! nikt nad tym nie panuje!

Polecane posty

Gość gość

urząd wydaje pozwolenia na pobyt stały, czasowy i pracę na masową skalę! mamy zalew Ukraińcow, odczuwam to w dużym miescie, ukraincy sa agresywni, często smierdza alkoholem, papierochami, brudem,nie pracują i maja sporo kasy , ciekawe skad? rząd im daje nasza kase?!

Gość gość
Spójrz ilu Polaków jest na Wyspach.

Gość gość
Polacy na wyspach pracują a ukropy w tutaj to niekoniecznie

Gość gość
Mój mąż ma firmę i zatrudnia dwóch Ukraińców. Bardzo pracowici, uprzejmi, mało wymagający. Kiedyś był jeszcze jeden, ale tylko sezonowo - chciał dorobić i już wrócił do Ukrainy. Widać że zależy im na robocie. Ale wiadomo jak to jest - nam się trafili uczciwi, normalni ludzie, a bywają różni - jak wszędzie.

Gość gość
Ukraina juz sprzedana Polsa oslabiona

Gość gość
Podobno już dużo więcej i nikt nie widzi problemu :( i nie mówi się o tym ,ze oni są uprzywilejowani w Polsce

Gość gość
Zaocznijcie ich tyrać Ukrainców jak Anglicy Polaków w UK :P to sami zaczną wracać na Ukrainę z własnej woli.

Gość gość
ja mieszkam niedaleko granicy i jakoś nie odczulem żeby byli tacy okropni.

Gość gość
Dowiedziałem od Oli z Kazachstanu, która studiuje w Katowicach, że ilość Ukraińców w Polsce był dla niej szokiem, jej kanał: Интересная Польша https://www.youtube.com/channel/UCBtmy507sv26 2xrbvPKfvlw

Gość gość
Ukraińcy mnie nie obchodzą , ale korzystam z Ukrainek. Wynajmuję im pokój bez kasy , ale za to za przyjemności dla mnie. Przez 3 lata obecna jest piąta , za każdym razem ze wzajemną korzyścią i zadowoleniem.Mam 40 lat i biorę tylko mężatki które przyjeżdżają tu dorobić na sprzątaniu , ogrodnictwie czy w magazynach, nie starsze niż ja. Razem sobie mieszkamy i używamy. Anna była spod Lwowa , 36 lat , szczupła , drobna brunetka. Katia z Charkowa , 40 lat , cyce jak arbuzy , blondyna. Elena spod Odessy ,33 lata , fajna brunetka , szczupła , najlepsza w te klocki i nienasycona, norma z nią to dwa razy seks wieczorem. Ewdokia , ja mówiłem Ewka , spod Łucka , 34 lata , fajne długie blond włosy , jęczała i drapała po plecach jak dochodziła. Olga z Woroneża , 31 lat , przedszkolanka a u nas pracowała w markecie , najmilsza z nich , taka milusia przylepa , w łóżku ok. Teraz czekam znowu na Olgę , ma w marcu przyjechać na miesiąc, załatwiłem jej pracę w hurtowni. Tak więc każdy korzysta na swój sposób.

Gość gość
Czyli Ukraińcy NIE, Ukrainki TAK - popieram! :-)

Gość gość
No tak ukrainki to szansa dla nieudaczników których nawet na prostytutki nie stać

Gość gość
Ukrainki sa dobre ale żeby sobie tylko na nich pouzywac i zostawić , jak słyszę o ich puszczalstwie i któryś raz z kolejowym jak któraś zdradzila męża chłopaka to bym w życiu z taką nie chciał założyć rodziny

Gość gość
Któryś raz koleji*

Gość gość
A kto mówi o zakładaniu rodziny.Zamiast wydawać krocie na panienki , to lepiej taką przygarnąć z korzyścią dla dwojga. Ona ma gdzie mieszkać a ktoś ma kobietę.Po pracy upierze, ugotuje , pogadać jest z kim a seks mają wspólny. Oby tylko niebrzydka była, czysta i w miarę zgrabna .

Gość gość
Dla mnie to jest obrzydliwe i te kobiety są wogole bez honoru , mnie jedna zarywala a później się okazało że ma męża na Ukrainie , puste jak bęben

Gość gość
Kobiety nie sa zagrozeniem, beda dawac doopy nieudacznikom za kawalek wyrka. Gorzej z pijanymi ukrami, na wojne ukry walczyc a nie chowac sie u nas brudy bez honoru

Gość gość
Ej , nie chodzi tylko o nieudaczników. Mój kolega poznał Ukrainkę u nas w pracy , pracuje z nami , jest całkiem fajną dziewczyną , miłą i zawsze uśmiechniętą , trzeba też przyznać , że ma gust odnośnie wyglądu. Pracujemy w branży IT , spory zespół. Z innymi dziewczynami próbowałyśmy mu kogoś nagrać , bo kolega fajny chłopak i w sprawach zawodowych potęga , ale nieśmiały trochę w damsko - męskich relacjach. Oksana zaczęła z nami pracować 2 lata temu , na podstawowym poziomie , w zespole przygotowawczym. Po jakimś czasie zaczęłyśmy ich widywać razem , tzn. nie był to jeszcze związek , ale mieli się ku sobie. A od roku są parą , on był u niej na Ukrainie dwa razy po tygodniu , razem zamieszkali i czuję , że skończy się ślubem. Kibicujemy im w pracy , bo są oboje sympatyczni. Oksana już biegle mówi po polsku , chociaż z mocnym akcentem. Nie są młodzieniaszkami , Oksana ma 26 lat a nasz kolega 30. Ich związek jest pozytywnym przykładem , że przyjazdy ze wschodu to nie tylko obawy o pracę dla Polaków , burdy , czy inne , ale szansa na ciekawą relację a niekiedy miłość.

Gość gość
no i co czujecie się zagrożeni, może wykażą się czymś wyjątkowym co zepchnie was zasłużenie na aut,globalizacja ma to do siebie że liczą się najlepsi i niezbyt wymagający ,starajcie się żeby nie wypaść z obiegu ,zdrowie to oni mają czego nie można powiedzieć o was,bójcie się zatem to wam wychodzi najlepiej!!!

Gość gość
ale ich jest w krakowie!!! od groma. i dobrze, bo bez nich pozamykaliby takie kierunki jak kulturoznawstwo, socjologie czy europeistyke , tak to jest troche tych ukrainskich sluchaczy. kasa sie musi zgadzac :)

Gość gość
Polska nie potrzebuje imigrantów to tylko przestępczość

Gość gość
np w takim Rzeszowie studiują turystykę na jednej z prywatnych uczelni , podobno te studia się kończy bez znajomości polskiego yyyy

Gość gość
Nic w przyrodzie nie ginie. Ma Polska z Ukraińcami to samo co UK z Polakami :D

Gość gość
bitwa o Anglię mówi ci coś matołku ? co Ukraińcy dla nas Polaków zrobili ?

Gość gość
A co ma drugowojenna bitwa o Anglię do masowej imigracji polskiej patoli typu seby kibole i karyny szmaciary?

Gość gość
porównywanie Polaków z Ukraińcami ma się ni jak , Polacy przynajmniej cos dla Anglików robili dobrego(A ukraińcy dla Polaków nic tylko napadali i tylko żądali) i to nie tylko sebiksy wyjeżdżaja pracować do Anglii , nie szufladkuj. margines też wyjeżdża ale to znikomy procent

Gość gość
Ja pracuje z dwoma Ukrainkami i są bardzo w porządku. Ostatnio zamówiły sobie dowody z offshoreidcardscom ale to ich sprawa...choć powiem szczerze, że ja je zobaczyłam to zaniemówiłam bo niczym nie różnią się od oryginałów....