Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres miał byc w niedzielę, a nie ma go do tej pory

Polecane posty

Gość gość

Mój cykl trwa już 32 dni. A średnio trwa 29. Wg kalendarzyka kochałam się z chłopakiem w dniu owulacji, i w niektóre dni bez zabezpieczeń (stosunek przerywany). Mam pytanie i proszę bądźcie wyrozumiali, czy mogę zrobić już test ciążowy? Czy on pokazałby już coś? Nie mam żadnych objawów jak na okres, tylko czasem mi jest ciepło. Nie zauważyłam by piersi były powiększone czy coś... Proszę o odpowiedź

Gość gość
Możesz już zrobić.

Gość gość
Mi sę okres potrafi spoźniać i po parę tygodni.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :) Gość 9:04 mi okres przychodzi zawsze na czas wg kalendarzyka. Nie zdarzyło się mi nigdy żeby aż o parę tygodni mi się spóźnił :/

Gość gość
To tym bardziej możesz już robić jeśli masz tak dokładne cykle.

Gość gość
Ok, dzięki. Oby nic nie wyszło :(

Gość gość
A ja ci życze żeby wyszło. Jak się uprawia seks bez zabezpieczenia i to jeszcze w dni płodne to trzeba sobie zdawac sprawe, że może się to skończyć ciążą.

Gość gość
Zrób test -w ciaży wcale nie muszą być na początku żadnych objawów. Skoro się nie zabezpieczasz to chyba jesteś przygotowana na ciąże.

Gość gość
Wiem że takie wybryki mogą skończyć się ciąża. I głupio mi, ale co mi to teraz da? Nic. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego że mogę być w ciąży podczas takich zbliżen. Ale namówić chłopaka na gumki to strasznie ciężko i nie rozumie że nie chcę dziecka :/ i moja wina i jego. Ale nie pisałam tutaj dla ubliżań czy innych epitetów

Gość gość
A gdzie ty tu widzisz ublizanie czy epitety? Stwierdzenie, ze powinnas byc swiadoma czym moze skonczyc sie seks bez zabezpieczenia to wedlug ciebie ublizanie? Nie, to stwierdzenie oczywistego faktu. Co to znaczy, ze facet nie chce gumek? Skoro nie chce to idz po pigulki albo mu nie dawaj, proste.

Gość gość
Chyba jesteś przewrażliwiona! Ja mam już dzieci a więcej nie chcę i nie wyobrażam sobie żebym miała bawić sie w przerywańce. To twoje życie i skoro on nie chce prezerwatyw to są inne sposoby zabezpieczania się.