Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaWu00

Nic mi się nie chce po porodzie

Polecane posty

Gość MadziaWu00

To chyba nie jest depresja, bo nie mam czarnych myśli. Poprostu nic mi się nie chce i mam trudności w podejmowaniu różnych decyzji itp 4 miesiące temu urodziłam dziecko i ciągle się nim zajmuje. Nie mam nikogo do pomocy oprócz mojego męża. Jak dziecko śpi to już nie potrafię zająć się sama sobą... Coś mi się chyba stało z psychiką... Do tego czuję się już staro tak jakbym miała 40+ a mam dopiero 25lat... X Proszę nie róbcie sobie ze mnie żartów tylko poradźcie co to jest i co z tym zrobić. Bo ja nie chce całkiem zdziwaczeć :/

Gość xeniaka
pierwsze miesiące po porodzie są bardzo ciężkie, ale musisz znaleźć w sobie siłę i przetrwać ten czas, znajdź dla siebie trochę czasu, delektuj się kąpielą, zjedz smaczny obiad, wyjdź na sklepy bez dziecka i partnera..... to wszystko pomoże. :-) życzę Ci żeby było lepiej

Gość gość
Rozumiem cie doskonale z tym ze ty masz dobrze bo masz meza a ja bylam sama. Pierwsze miesiace leca jak szalone i wlasciwie zadna kobieta nie mysli o sobie tylko o dziecku ale bedziesz i jestes tak pochlonieta dzidziusiem ze nawet nie zauwazysz kiedy to "nie chce mi sie" przejdzie. Ciesz sie kazdym dniem masz w rekach malenki cud o ktory dbasz najlepiej jak potrafisz. Jestes niezwyciezona:) Glowa do gory:)

Gość gość
I po co ci to było. Mądre kobiety nie chcą dzieci. Tylko te o których instynkt posiadania potomstwa jest silniejszy niż rozum.