Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Licytacja od złotówek kozaków wartych kilka tysięcy :)

Polecane posty

Gość gość
Kojarzą mi sie z kaczuszką ;) paskudne.

Gość lady 1111
o Panie jakie paskudztwo

Gość gość
Kupić to za kilka tyś? Niezła frajernia na świecie żyje

Gość gość
Ładne, eleganckie. Ciekawe w czym Wy chodzicie, pewnie w snakersach wybijanych ćwiekami :)))) Mnie się podobają, ale to nie mój rozmiar niestety.

Gość gość
Co do marki, to płaci się za jakość wykonania, materiały. To są buty nie do zdarcia, na lata. Udało mi się kiedyś kupić oryginalne Gucci na Allegro i są super, a mam już ****ardzo długo. Wiecie, o gustach się nie dyskutuje, chociaż nie wiem czemu Wam się te kozaki nie podobają :)

Gość gość
A ja się wypowiem inaczej. Ktoś chce coś sprzedać, więc widocznie jest w takiej potrzebie, że sprzedaje różne rzeczy. Może niektóre nawet z żalem, nie wiadomo. Może pilnie potrzebuje kasy. Może pogorszyła mu się sytuacja finansowa i zbiera na prezenty mikołajowe dla dzieci (sprzedaje tez artykuły dziecięce, więc ma dzieci). NIE WIEMY jaka jest sytuacja. Wiemy tylko, że ktoś sprzedaje i robi uczciwą reklamę. Nie pyta o opinie, nie pyta, czy te buty są fajne, lecz proponuje zakup. Ale oczywiście na kafeterii standardowo nagle zejdzie się kilka osób, które zupełnie bez powodu będą obrzydzać innym zakup, żeby utrudnić. Tak bez powodu, z nudów. Chamstwo i tyle. ZAWSZE tak jest na kafeterii. ZAWSZE.

Gość gość
gość dziś hahahaha jest w trudnej sytuacji finansowej a teraz musi sprzedać swoje ulubione kozaki warte nawet 6500 zł aż się popłakałam

Gość gość
Te buty byly modne chyba z 10 lat temu:O za darmo bym ich nie chciala:O