Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TVN i Wyborcza się gotują po wygranej Trumpa

Polecane posty

Gość gość

nie jestem za Trumpem ale cieszy mnie skowyt polskich mediów:P

Gość gość
Bo głupiego "byle co cieszy"

Gość gość
Media są zakłamane, według wyborczej Clinton miała 90% szans na wygraną.

Gość gość
Może sondaże wyborcze zawiodły.

Gość gość
trump jest konserwatysta czyli powiedziec tradycjonalista koscielny prawicowiec jednym zdaniem i dla tego tnv i wyborcza i opozycja sie gotuja amerykańscy lewicowcy. Ich celem było przecież nie tylko ponarzekanie na straszliwy katolicyzm, lecz także stworzenie strategii, która na zawsze osłabiłaby katolickich konserwatystów i ponownie pchnęła katolików w ramiona Partii Demokratycznej, a szerzej amerykańskiej lewicy. Istotnym celem było także osłabienie biskupów i ortodoksyjnie wierzących katolików w walce z przymuszaniem przez administrację Baracka Obamy katolickich instytucji do finansowania nie tylko antykoncepcji, lecz także aborcji.

Gość gość
Gary Bauer oświadczył, że Hillary Clinton jest zdeterminowana, by ukrócić wolność religijną, zainicjować cywilizację śmierci, powołać do Sądu Najwyższego sędziów, którzy tą cywilizację będą na lata utrwalać i doprowadzi do zalania kraju imigrantami pogardzającymi chrześcijaństwem

Bo ja wiem, nikt się nie gotuje. Raczej jest zwykły zawód, że wygrywa multimiliarder - pieniacz, który (o ironio) został namaszczony przez białych słabo wykwalifikowanych, antyliberalnych ludzi. Jak dla mnie, to amerykanie mieli kiepski wybór - dwójka bardzo słabych kandydatów. To, że prawica zaczyna rządzić, i że następuje zwrot ku konserwatyzmowi we wszystkich krajach kultury euroamerykańskiej jest faktem, z którym trzeba się pogodzić. Ale nie ma przymusu, żeby się z tego cieszyć - mimo że taka jest wola większości. Generalnie ludzie mają dosyć mądrych głów, lepiej wykwalifikowanych ludzi, którzy zgarniają kupę siana, bo przeczytali książki. W demokracji robotnicy też głosują. I jeżeli nie chcą meksyka, to nie będą go mieli i chuj z jego człowieczeństwem. I jeżeli ludzie nie chcą imigrantów, niech im tam łby poobcinają Ci z ISIS w tym całym Aleppo - to nie jest problem robotnika, czy jego kury domowej. Problemem robotnika jest mieć robotę i na chuj mu się martwić o innych. A już na pewno nie o jebanych pedałów, pederastów w dupę jebanych ciot, które ośmielają się im spojrzeć w oczy - to, że taki generalnie głos zaczyna dominować, nie nastraja optymizmem wszystkich. A na bank nie lewaków.

Gość gość
Zwycięstwo Hillary oznacza trzecią z rzędu kadencję lewicowego prezydenta i dokończenie wymiany pokoleniowej sędziów sądów federalnych, w tym Sądu Najwyższego, oczywiście o bardziej lewicowym odchyleniu niż poprzednicy, którzy pewnie będą orzekać wbrew religijnej doktrynie w sprawach przerywania ciąży czy antydyskryminacyjnych praw chroniących mniejszości seksualne

Gość gość
up

Gość gość
Myślę, że to może być postęp cywilizacyjny. Że współcześnie, to żydzi się gotują.

Gość gośćKOD
prawicowe czubki.