Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrkan

Sex I wielki kompleks.........

Polecane posty

Gość karrkan

Witam mam prawie 17 lat I chce iść na d****** UWAGA żeby nie było nie mam zamiaru iść na k******o w wieku 17 lat żeby to było jasne. Otóż mam od 18 lat mam zamiar iść na d***** ale ale mam ogromny problem ze wzrostem! Więc dokładnie pod koniec stycznia bede mial 17 lat I wszystko było by wporządku gdyby nie to że mam 154 cm wrostu!! To jest dragedia. Chodze do III klasy gim. I jestem najmniejszy w klasie dodam że mam jakieś lekkie nadzieje bo pare osób w gimnazjum są niższi o pare cm odemnie to dodaje mi troche faktu że niej tak zle ale I tak jestem z tego powodu strasznie nie zadowolony dlatego chciałem zapytać tu pare rzeczy. Po pierwsze co mam zrobić z tym wrostem? Są jakieś leki czy co kolwiek co bardzo szybko przyśpiesza hormony wzrostu? Bardzo chce mieć przynajmjiej do lutego 160 wrostu a potem jakoś to bedze ale czy jest jakiś sposób na to? Drugą rzeczą którą sie przejmuje to że jak bede mial te 18 lat I bede mial bardzo mocną potrzebe tego co pisalem na początku to boję sie że mnie każda oleje. Ludzie musicie mi pomóc nie wiem co zrobie jeśli nie bede mial co najmniej 170 w 18 lat. Aha I nie piście mi kom. w stylu nie chodz na .. bo to nie jest dobre albo coś. Chce po prostu odpowiedzi na moje pytanie. Z góry dziękuje.

Gość gość
korduplu a siusiak ci urosl ? czy tez malenki ?

Gość gość
17 lat ..... i 3 klasa gimnazjum ? W której klasie repetowałeś ?

Gość gość
karkann zrob mi loda :)