Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAnka

Co z Wami jest nie tak

Polecane posty

Gość gośćAnka

Udzielam sie na kafeterii. Mam troje adoptowanych dzieci i czesto szukam porad w internecie. Zastanawiam sie skad na takiej sekcji jak ciaza porod i macierzynstwo bierze sie tyle durnej nienawisci. Jest tak strasznie duzo glupich i niepotrzebnych lub obrazliwych komentarzy. Kogo to cieszy pisanie takich p*****l? Czy to sa znudzone dzieciaki, do bólu sfrustrowane matki? Ludzie bez hobby i ambicji zeby cos zrobic ze swoim dniem?

Gość gość
To trolle

Gość gość
dokładnie trolice jak byś się temu przyjrzała to ma zawsze jeden swoisty bełkot , jak już zaczyna hejtować i ciągnąć temat ciągle pisze to samo , nie docierają żadne argumenty i w ten oto sposób mądre odpuszczają i nie odpisują a te głupsze dają się głupiemu wciągnąć w szambo i nerwy niepotrzebne A tamta pewnie szczytuje z podniety bądź tamten ;-)

Gość gość
Trolle to jedno, glupie malolaty to drugie... A czsami znajdzie sie tez I jakas mama co jej sie wydaje ze jest najmadrdejsza na swiecie...

Gość gość
Dużo to kwestia wieku. W sposób poniżej normy wypowiadają się młode matki. Często sflustrowane bo wraz z urodzeniem dziecka skończyła się ich młodość i dawne życie. Jestem na grupie FB Mam z Krakowa. I to potwierdza moją teorię. Głupie pytania, kłótnie i obrażanie się na wzajem. Wchode na profil i widzę malolate i wszystko jasne.

Gość gość
niestety ale to nie trolle. tak niestety wygladają w polsce młode kobiety w większości. wulgarne chamidła z ograniczonymi horyzontami, nie mogące pojąć, że ktoś może żyć inaczej niż one, wszak tylko ich styl życia jest dobry i słuszny, a już mamusie w wieku 15-23 lata to dno i wodorosty (oczywiście nie wszystkie ale mogę śmiało powiedzieć, że 90%)

Gość gość
gość dziś masz rację, ja to samo zauważyłam, a jestem na wrocławskiej grupie rodziców na fb. Kłótnie, wyśmiewanie czy wręcz wyzwiska to domena młodych dziewczyn. Jest sobie normalna dyskusja, nie zawsze się ze sobą zgadzamy ale się szanujemy, czasem pożartujemy i wtedy zjawia się 'ona' sfrustrowana młódka :P i zaczyna się regularne chamstwo. Zazwyczaj wtedy wychodzę z dyskusji podobnie jak inne normalnie i niesmarkate kobiety, a super sexi flexi młode mamulki drą koty do upadłego :P

Gość gość
Niedawno przeczytalam tu post taty ktory sie zalil ze zona nie zajmuje sie dzieckiem. Ujelo mnie to bo szukal pomocy i oczywiesc***are fajnych odpowiedzi bylo a pozniej bluzganie. Oczywiscie sie juz nie odezwal no bo i po co