Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

80 procent facetów z natury jest pustych

Polecane posty

Gość gość

Patrzą na wygląd i to nawet nie jest do końca ich wina, taka natura. Chociaż co poniektórym przydałby się rozwój osobisty, to może by chociaż trochę coś pomogło. Ale jak patrzę na 25 latków, którzy szukają modelki (znam takich sporo) albo jak widzę że biega za mną facet wyłącznie z tego powodu, że mój wygląd mu się podoba, to mi źle... 20 % to słuchowcy, oni już tak na to nie patrzą.

Gość gość
kobieto, zrozum, że do brzydkiej facetowi NIE staje. Tak działa ten prosty mechanizm, że musi być atrakcyjna, żeby coś się zadziało. Charatkter i inne przymioty tu nie wystarczą. Kobiety i mężczyźni są różni, a ty oceniasz ich przez pryzmat kobiecego pojmowania atrakcyjności

Gość gość
A czy ja temu zaprzeczam? po prostu piszę, że z natury jesteście puści i tyle.

Gość gość
Nie macie wyższych wartości, wam nawet nie zależy na tym, żeby stojącego fiuta połączyć chociaż ze zgodnością charakterów. Starczy, że ładna, to jesteście zadowoleni. I to jest właśnie pustość. Ja osobiście nie mam zamiaru mieć do czynienia z osobami, które jako największą wartość postrzegają u mnie wygląd. To upokarzające.

Gość gość
Zaraz i tak ktoś napisze, że widocznie nie mam nic więcej do zaoferowania. Ale to faceci mówią inteligentna o każdej kobiecie, która podoba mi się fizycznie :D Mój kolega takim wyświechtanym określeniem mówił nawet o takiej maniurze, która na pewno miała wiele rzeczy typu piersi oraz tyłek, ale inteligencji to nie za bardzo... O mnie facet któremu się spodobałam, też piał, jaka to mądra nie jestem po 5 minutach rozmowy (może wyczuł grunt bo jestem trochę poważna), po czym próbował mnie do wyra zaciągnąć.

Gość gość
prawda

Gość gość
takie życie

Gość gość
No, ja nie robię nic takiego, a i tak się dowalają. Ale olewam każdego faceta od lat.

Gość gość
A jakiego mężczyzny nie olejesz?

Gość gość
Nie pustych,a wypełnionych gazami;)

Gość gość
Wszystkich oleję, bo nie chcę być z żadnym. A wykorzystywanie mnie nie bawi, nigdy nie lubiłam fałszywości. Teraz mam takiego kumpla i już mnie denerwuje, bo chce coś więcej, aż mną telepie jak o tym piszę.

Gość gość
I spać z d******i

Gość gość
sluchowcy nie istnieja, nawet gej sie obejrzy za ladna