Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wstydliwa osoba lepiej poradzi sobie z niemowlakiem czy ze starszym dzieckie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam takie pytanie do osób które są lub byli wstydliwi, czy z czasem to mija i dla dziecka przelamawaliscie strach lęk czy wstyd? Na codzień zajmuje się sama 4 miesięcznym dzieckiem, mąż jest w pracy za granicą wraca na weekend.mam lęk przed pójściem sama np do lekarza z nim, że nie poradzę sobie jedną ręką trzymać małego a druga rozłożyć pieluszke tetrowa u lekarza,i że pediatra będzie się dziwnie patrzyla, miał ktoś podobne lęki? Albo jakieś inne ? Jak sobie z tym radzić ? Liczę na wyrozumiałość i wsparcie osób które przez coś takiego przechodziły.

Gość gość
Wstydliwa? Ty masz jakieś zaburzenia psychiczne :o można być wstydliwym przy zawieraniu nowych znajomości itp., ale żeby do lekarza z dzieckiem nie pójść? Polecam psychiatre serio

Gość gość
Nie o to chodzi ze nie pójdę bo jeśli będzie konieczność to pójdę, ale do tej pory układało się tak ze mąż był i razem byliśmy przy szczepieniu małego, ale moje pytanie brzmi inaczej mowie ze sama bym się bała iść z małym