Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Ołtaszyn we wrocławiu to dobra okolica

Polecane posty

Gość gość

? jak z komunikacją i inną infrastrukturą? Trzeba mieć samochod?

Ołtaszyn jest bardzo daleko od centrum miasta.tylko autobusy. Nie polecam tego miejsca jak chcesz tam mieszkać. Poza tym okolica i widoki beznadzieja.

Gość gość
ędward dziś Chyba mieszkamy w innym Wrocławiu. :classic_cool: Jest tam bardzo ładnie, od centrum dzieli Cię może 9 km, 25 minut spokojnej jazdy samochodem. :P

Gość gość
dokładnie, Ołtaszyn jedna z najlepszych dzielnic, ale w godzinach szczytu korki (bo wielu chce tu mieszkać, a infrastruktura drogowa słaba i tylko autobusy), za to zielono, wille i niskie nowe apartamentowce

Gość gość
ędward mieszkasz we wrocławiu?

A mnie się tam nie podoba i koniec.w ubiegłym roku kilka razy przejeżdżając przez tą dzielnice i za każdym razem trafiłem na mega korki.a do centrum jest więcej niż 9 km

Gość gość
ędward przecież ja od dziecka aż do dziś często jezdze do wrocławia troche go znam nie jest dla mnie obcym miastem z namysłowa do wrocławia jest 60 km czyli godzina drogi i bede jezdził do wrocławia ile będe chciał i co zabronisz mi???

Niech Wrocław będzie tylko pierwszym przystankiem, na twojej schizofrenicznej mapie. Podróżuj nawet po całej Polsce, tylko trzymaj się proszę z dala od internetu. Szerokiej drogi.