Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić w prezencie ciężarnej?

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka jest w ciąży, idę w odwiedziny. Co jej kupić? Słodycze odpadają...

Gość gość
Moze coś dla maluszka. Ja dostalam grzechotke.

Gość gość
Z jakiej okazji? Po prostu w odwiedziny? Jesli tak, a wiesz jaka plec to kup cos dlA dziecka

Gość gość
Ciężarna to chyba nadal kobieta. Nie rozumiem pytania kup to co byś kupiła jakby nie była w ciąży. Może jakiś kosmetyk,jakąś dekorację idą święta,kwiatek w doniczce,filiżankę albo fajny kubek,książkę..... Możliwość mnóstwo

Gość gość
Moze zestaw dobrych herbat owocowych. Sa tez takie kosmetyki dla kobiet w ciazy bezzapachowe

Gość gość
Coś dla dziecka to chyba jeszcze za wcześnie, kończy drugi miesiąc. Kosmetyk i herbata to dobry pomysł, dzięki :-)

Gość gość
kup jej jakis fajny swiateczny kubek (sliczne widzialam ostatnio w home&you czy czyms podobnym) i do tego kilka herbat takich na wage :)

Gość gość
Ciezarna ciesza rzeczy dla maluszka ;-) moze nie pieluchy ale jakies slodkie ubranko.

Gość gość
Ona kończy drugi miesiąc, nic sama jeszcze dla dziecka nie kupuje. To ja nie będę jej uprzedzać przecież.

Gość gość
Napewno nic dla dziecka , za wcześnie na takie prezenty , potraktuj ja jakby nie byla w ciąży , tylko nie kupuj wina ale np kwiatek w doniczce albo inna p*****la będzie ok

Gość gość
Tak. Kobieta w ciąży przestaje być człowiekiem. Nie rozumiem dlaczego w prezencie dorosłej kobiecie nieść ciuszki dla dziecka. Jaki to niby DLA NIEJ prezent?

Gość SlowianskaLala
Kazda ciezarna ucieszy sie z ciuszka dla dziecka albo jakiegos drobiazgu dla maluszka:) to mile ze ktos nam dobrze zyczy

Gość gość
Nie wiem, może ja jestem jakaś inna ale jak my z koleżankami się odwiedzamy(nawet jak byłyśmy w ciaży) to żadna nie nosiła drugiej prezentów. No bez sensu...Jak któraś urodziła dziecko, to wiadomo, ze potem przy okazji odwiedzin każda dostawała coś dla dziecka. No ale tak bez okazji dawac prezenty? Wytłumacz mi autorko, bo ja serio nie rozumiem

Gość gość
Wolalabym dostac jakis kosmetyk :P

Gość gość
Ja też nie rozumiem z jakiej okazji prezent- tak po prostu z okazji odwiedzin? Naprawdę macie takie zwyczaje że przychodząc do koleżanki ot tak, na kawę czy pogadać, przynosicie cokolwiek? Bo dla mnie to trochę dziwne, co innego jeszcze jak się kogoś widzi raz do roku i ta wizyta jest sama z siebie "okazją". Ewentualnie jeśli chcesz jakoś uczcić jej ciążę i wiesz źe ma smak na coś konkretnego, np. tylko orzechy wsuwa albo oliwki, można jej w ramach miłego gestu kupić jej przysmak. W drugim miesiącu ciuszki czy drobiazgi dla dziecka są zdecydowanie nie na miejscu jeszcze, wiadomo że się o tym nie mówi, nie "kracze", nie straszy nikogo ale to prawda że na tym etapie jeszcze wszystko sie może stać.

Gość Matylka123
Jak to bliska kumpela to kup jej kulki gejszy, po porodzie baaardzo się przydają (ciekawe modele znajdziesz na abcerotyki.com.pl, a z hasłem ABCMI jest 5% rabatu). Ale to tylko jak jest naprawdę bliską Ci osobą i nie raz gadałyście o seksie i innych tego typu sprawach. Jak nie, to kup jej ciasteczka, owoce, albo coś dla maluszka.

Gość gość
Nie pytam CZY coś kupić koleżance, ale CO kupić. Mam swoje powody, tłumaczyć się tu nie mam zamiaru. Wiele razy czytałam tematy gdzie ludzie wtrącali swoje 3 grosze o aż do teraz nie rozumiałam, o co autorzy się złoszczą. Heh teraz już wiem ;-)