Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba platynowa

Jaki mi wyjdzie kolor???

Polecane posty

Gość farba platynowa

Mam ciemny brąz w chłodnym odcieniu (naturalne) i chce delikatnie rozjaśnić ale nie rozjaściaczem żeby zniszczyć albo żeby wyszły za jasne. Kupiłam farbę Syoss Oleo Intense 10-55 platynowy blond. Nie wiem jaki wyjdzie kolor i boję sie że miedziany albo zielony

Gość gość
Poczytaj o pigmentach jakie są w tej farbie i jak one pracują z włosami pdoobnymi do Twoich. Bez powgłębiania sie w to bym nie ryzykowała - ewentualnie na jedno pasemko spróbowała. Ja korzystałam z 2 blogów prowadzonych przez fryzjerki (blon bunny blog i kokardka mysi ), ale osiągnęłam efekt dobry - nie ten idealny (z tym, że ja mam rudawe z natury, więc pozbyć mi się tego ciężej). Jakbym miała sprawdzonego fryzjera to wolalabym do niego, a tak to jednak sama bezpieczniej się czułam (bo stopniowo to robiłam).

Gość farba platynowa
Do fryzjera nie pójde bo jedyny dobry w okolicy bierze tyle że mogłabym pofarbować sama 15 razy. A boje sie to robić bez żadnej wiedzy na ten temat bo nie chce miedzianego odcienia

Gość gość
Jetem fryzjerką więc ci odpowiem. Farbuję sobie włosy sama więc odchodzi mi robocizna.Kolor naturalny mam taki sam jak ty i na podobny farbuję. -Ale żeby sobie kupić wszystkie preparaty które są mi potrzebne do zabiegu muszę jednorazowo wyskoczyć z około 1000zł-bo robię to na najwyższym poziomie zgodnie z istniejącymi możliwościami-nie niszczę włosów mimo iż kolor dekoloryzuję. Gdybym wiedziała to co wiem o różnicach między farbami profesjonalnymi i detalicznymi i nie była fryzjerką-nie wykonałabym tego zabiegu sama, tylko sprawdziła w necie i na fejsie kto jest wart wydania na ten zabieg jednorazowo 300zł i trzymałabym się go jak rzep psiego ogona.

Gość farba platynowa
Wiem kto mógłby mi to zrobić ale nie mam za bardzo czasu na fryzjera i chodzi mi tylko o jednarazową koloryzację. Zawsze malowałam sama ale zawsze rozjaśniaczem. Moje włosy odrosły i tym razem chodzi mi tylko o delikatne rozjaśnienie. Nie tak łatwo je zniszczyć więc mogę sobie pozwolić na to aby pofarbować je sama zwykłą farbą Syoss. Chciałabym tylko upewnić sie że nie wyjdzie mi ani miedziany, ani zielony