Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika xs

obrzydzają mnie grubi ludzie

Polecane posty

Gość Weronika xs

Ostatnio oglądałam program Kuchenne Rewolucje. Hotel + restauracja w Jaśle. Właściciele to dwójka ludzi, młodych bo ok 30. Nie potrafiłam skupić się jednak na programie bo cały czas zastanawiałam się jak można być tak grubym. U laski to nawet oczu nie było widać a facet to po prostu spaślak. Jak można sie doprowadzić do takiego stanu ??? Jak im nie wstyd pokazać sie tak w telewizji.Ja rozumiem nadwaga (chociaż nie, jednak nie rozumiem) ale być aż tak spasionym, oblanym tłuszczem? Kilkanaście podbrudków, nogi jak dwie kolumny, brzuchy jak balony. Coś strasznego. Az mi niedobrze się robiło na ich widok. Mam takie obrzydzenie do grubych ludzi, ze nawet w sklepie nie potrafię na nich patrzec bez obrzydzenia w oczach. A jeszcze jak widze co kupują i ile zarcia potrafią zjeść, to nie ogarniam. Jak tak można? Nie wstydza się? Wmawiają sobie i innym że są szczęśliwi? Że dobrze wygladają? Grubaska w legginsach? Rany ....

Gość gość
Idz sie leczyc. To jest chorobliwe.

Gość gość
Ja jestem facetem i jak widzę grubą kobietę to odwracam zwrok bo zwyczajnie obrzydza mnie taki widok (zaznaczam,że nie jestem wielbicielem anorektyczek).Przerażające jest,że kobiety nie dbają o swoją wagę jedzą bardzo kaloryczne rzeczy mało ruszają się i są efekty .Ja raz w życiu przybrałem kilka kg po wakacjach w USA,wróciłem codziennie biegałem przeszedłem na dietę i po dwóch miesiącach wróciłem do swojej sylwetki.Jak się chce to można.

Gość gość
Nie kazdy chce. Niektorzy wola jesc. Niby dlaczego wszyscy maja byc tacy zeby tobie sie podobac. Acha: WIEKSZOSC Polek jest otyla, wiec musisz niezle nakrecic sie ta swoja glowa. :P

Gość Weronika xs
Myślę, że ludzie tylko udają że im to odpowiada. Każda kobieta chciałaby zjeść kebaba, kilo czekolady i ważyć 50 kilo. Nie oszukujmy się, każdy wolałby być szczupły bo co jest fajnego czy ładnego w byciu grubym?

Gość gość
Masz obsesje. Serio.