Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę odzalowac jednej rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Ze poznalam faceta o jakim marzyłam (i wiekszosc kobiet tj.odpowiedzialny,meski a zarazem wrazliwy, magnetyzujacy i przystojny)w najmniej spodziewanym czasie , byl mna zainteresowany a ja to koncertowo zepsulam. Eh

Gość gość 85
ja tez takiego znalam

Gość gość
A co zrobilas, może da sie to naprawić. Opisz :)

Gość gość85
mi sie to nie podobalo ze on jest na karzde moje zawolanie, a teraz bym chciala kogos takiego. a u C iebie co sie stalo?

Gość gość
Nie da sie naprawić, byłam wredna i trochę się na nim wyzywalam za niepowodzenia sprzed kilku miesięcy. Przestraszylam sie i zrobilam z siebie kogos kim nie jestem zeby go splawic, zeby przypadkiem nie chcial mnie poznac blizej. Wiedzialam co go odpycha.Jak dzisiaj na to patrzę to nie wierzę w to , że tak się zachowalam :o W zasadzie nic mnie nie usprawiedliwia ale byłam daleko od domu,mialam problemy i pozwolilam sobie na zbyt wiele . To chyba efekt stresu.

Gość gość
gosc85-Może dasz radę go odzyskać.Ten "moj" jest pamietliwy, uparty,zna swoją wartość i na bank nie odezwie się pierwszy, watpie też ze się odezwie gdybym zabiegala

Gość gość
i co sądzicie?

Gość gość
Odezwij sie do niego i wyjasniej powod swojego zaxhowania m oE nic z tego nie.bedzue ale przynajmniej w swoich oczach wzrosniesz ibppczujesz sie lepiej.