Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma wstydu, godnosci i honoru i dobrze

Polecane posty

Gość gość

smiac mi sie chce z ludzmi, ktorzy gadają na innych, że tamci nie maja godnosci i honoru, a ja powiem, ze bardzo dobrze, że nie maja, zobaczcie komu się najlepiej żyje- celebrytkom z pokazywania tylka i cyckow, sprzedawaia prywatności, politykom- oni maja bardzo dużo honoru:D i wstydu oj bardzo, zwłaszcza te wdowy co chcą bezustannie milionowych sum np. na rente dziecku z dyslekcją, honor, wstyd i godność?- przejrzałe i nikomu niepotrzebne hasła, teraz liczy się kasa, lans i nic wiecej

Gość gość
taka prawda, za duza ilosc kasy mozna miec praktycznie wszystko. Ciekawe kto na lozu smierci bedzie bardziej szczesliwy - ci co wydawlai hajs, bawili sie, zyli pelnia zycia, choc wymagalo to od nich czesto odarcia sie z godnosci i bycia chamem, czy ci ostatni sprawiedliwi, zyjacy skromnie, ale godnie, mogacy sie pochwalic jedynie wypadem all inclusive do Grecji 3 lata temu

Gość gość
nie warto, serio nie warto ludzie szanuja tych co maja duzo pieniedzy, innymi pogardzają i sie z nich smieją, przyklad mojej babci, całe zycie ciezko pracowala i klepała biede, pomagała jednak ludziom, zawsze szczera i usmiechnieta, jak zachorowala i nie mogla juz pomoc, to wszyscy ją olali;/ nikt nie odwiedził, sasiadki zapomniały o jej istnieniu, drugi przyklad - ksiadz w naszej parafii, kochanka, dzieci jakieś, wyjazdy, nowe fury, a ludzie kłaniają sie i szanują takiego:o

Gość gość
Jak ktoś ma pusto w głowie to mu kasa i świecenie tyłkiem imponuje.

Gość gość
czyli pusto w glowie ma 90 procent spoleczenstwa

Gość gość
20.15 to akurat prawda. Większość ludzi to bezwolne barany, mam nadzieję,że natura wkrótce się nas pozbędzie.

Gość gość
Zalezy u jakich ludzi chcesz miec szacunek, jakich chcesz miec przyjaciól. Jesli takich, co lecą tylko na gole tylki, to faktycznie nie warto. Mimo wszystko wielka przyjemnoscia jest móc ogladac swoje odbicie w lustrze i nie porzygac sie.