Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie Mogę sobie poradzić z nieodwzajemnioną miłością Błagam życzliwych o pomoc :(

Polecane posty

Gość gość

Przeżywam to i trudno jest mi dalej żyć. Poznałam go w necie (to jest już norma w dzisiejszych czasach, niektórzy moi znajomi poznali tak mężów i żony) to była miłość od pierwszego wejrzenia i ku zdziwieniu okazało się, że jest mną bardzo zainteresowany. Teraz od 2 tygodni się nie odzywa. Odczytał wiadomości i nie odpisuje. Oczywiście już więcej nie piszę, ale nie mogę sobie z tym poradzić gdy widzę w kontaktach jego zdjęcie. Nie daję sobie rady płaczę zaniedbuję obowiązki. Jestem skryta ale musiałam się wyżalić. Koleżanka uważa, że to podrywacz, ale nie wydaje mi się, bo on ma dość mało znajomych na fb żadnych lasek nie dodaje nic nie imprezuje ani nic (w jego wieku to aż trochę dziwne). Kolega zaś jest zdania, że pewnie ma lub znalazł w międzyczasie dziewczynę. Są dwie opcje ale może ma jeszcze jakiś przykry sekret który skrywa tak też może być bo tak bywa a internetowych znajomościach. Jak ja mam sobie z tym poradzić? Zaniedbywanie obowiązków napady płaczu są najgorsze.

Gość gość
pewnie ma żone i rodzine. Możliwe że konto na fb jest fikcyjne i w rzeczywistości jest głupim starym dziadem. Ja już nieraz się tak nacięłam

Gość gość
Konto jest prawdziwe nazwisko data urodzenia i wszystko się zgadza w internecie jest nawet na zdjęciach np. z liceum.