Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz mi sie jakos zal zrobilo ze umre jako dziewica

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata. Malo kto we mnie wywoluje chemie, a jak juz sie trafial, to niezainteresowany albo zajety. Teraz to nawet nie umialaym juz tego seksu uprawiac, bylabym jak kloda. Ale isc z kims, kto nie podnieca, a jest tylko kolega albo "dobrym czlowiekiem", to tez chyba kiepska sprawa (moze u niektorych sie to sprawdzilo). Jesli sie dziwicie jak ja zyje bez sensu - normalnie, masturbacja. A ze nie przezyje nigdy tego, co ludzie maja na codzien.. ;(

Gość gość
jestem starsza od Ciebie :p więc sama nie jesteś :)

Gość gość
Starsza dziewica?

Gość gość
gość dziś I jak Ci sie z tym zyje tak ogolnie? Zalujesz okazji z przeszlosci? Czujesz sie niedowartosciowana? Martwiszsie, co powie ewentualny facet czy w ogole Cie te sprawy nie interesuja? Bo ja mam rozne fazy juz..

Gość gość
mam 36 i tez dziewica :p trudno , tak bywa wychowali mnie po staroświecku , a że faceta nie ma do ślubu więc może nawet do starości będę dziewicą :D bo nie wiem czy kogoś wartościowego spotkam

Gość gość
gość dziś Ja jestem podobno wartościowym człowiekiem :D. x i pamiętam pewną dziewicę, w wieku zbliżonym do Twojego, która w desperacji, oddała się kierowcy taksówki, by zapłacić za niewielki kurs :P. x Mogę ocalić Cię od takiego losu :).

Gość gość
Misio1 wypiertalay

Gość gość
gość dziś zawsze byłam zamknięta w sobie , nie zbyt towarzyska i nie imprezowa , nieśmiała Jako 10 latka ktoś mnie molestował i czuję odrazę do mężczyzn przez to unikam facetów ,owszem pogadać , pogadam , ale jak coś więcej by miało być to mam obawy , boję się że któryś mnie skrzywdzi , zgardzi , mam uraz z dzieciństwa z drugiej strony fajnie było by mieć bliską osobę ale mam traumę i nie umiem poradzić sobie z tym z tego powodu dziewictwo ciągnę za sobą :o to jest chyba mój problem i to wielki

Gość gość
36 letnia dziewica to musi być nieziemsko wyposzczona :D

Gość gość
ja nie mam takiego ograniczenia, ze musze czekac do slubu, ale chcialabym, zeby mi sie chcialo po prostu z danym facetem. a tak nei bylo.

Gość gość
gość dziś dla ciebie to taki opiekuńczy i czuły facet byłby odpowiedni.

Gość gość
gość dziś Ja właśnie taki jestem :D. x Ale wolę zaopiekować się tą 36 lat :).

Gość gość
nie wiedziałam że są takie kobiety . Strasznie dużo Cie ominelo i nie wiem czy to nadrobisz jeszcze.

Gość gość
woli :o a co to portal randkowy ze możesz sobie przebierać w dziewicach? :D

Gość gość
Wolę starszą, bo też jestem starszy :). Poza tym, od wyrażenia chęci zaopiekowania się jakąś miłą, samotną kobietą, do momentu, gdy ta opieka wreszcie się uskuteczni, jest bardzo długa i wyboista droga :). Wyruszyć w nią można z każdego miejsca, nawet z forum Kafe :).

Gość gość
możesz powinnaś autorko skorzystać z tej propozycji tego gościa wyżej. widzisz wystarczy ze sie ogłosiłaś i już masz chetnych. bo z tego co piszesz to wynika ze na żywo takiego nie poznasz. lepiej pozno niz wcale poznac smak seksu.

Gość gość
gość dziś Do seksu to jeszcze droga daleka, choć bardzo przyjemna :D. Poznać można kogoś dla samej przyjemności poznania interesującego człowieka, spędzającego samotnie pierwszy dzień świąt :).

Gość gość
Przynajmniej wiadomo, że nieżonaty.

Gość gość
Ja mam 20 lat. Jestem prawiczkiem i pewnie jeszcze długo będę. Nie pociągam kobiet wyglądem. Cóż intelekt nie wystarcza. Nie chcę iść do łóżka z obcą osobą. Chciałbym, żeby była to osoba najbliższa mojemu sercu, a na taką nie mam co liczyć.

Gość gość
A ja mam 39 lat i też mam podobnie. Już się przyzwyczaiłam, że tak będzie zawsze.

Gość gość
Znam kobietę która swój pierwszy raz przeżyła w wieku 36 lat. U kobiet to nie problem u faceta co innego bo narobić się problemów psychicznych i jego sprzęt nie będzie nigdy w pełni sprawny. Jeśli chodzi o ciebie to nie ma problemu zaproponuj komuś seks napewno sue zgodzi (tylko nie żonatemu ) przeżyjesz ten pierwszy raz a potem już będziesz wiedzieć co i jak i bez problemu znajdziesz stałego parrnera. Kobiety mają o tyle łatwiej że znalezienie kogoś na seks to bółka z masłem u prawiczka w tym wieku to by graniczyło z cudem

Gość gość
gość dziś 39 też jest młodsza ode mnie :), więc nie będzie wstyd, razem wędrować ku przyszłości :).

Gość gość
A ćo na to wasi ginekolodzy? :p

Gość okrutne to jest
jak to co? W szoku za każdym razem i wołają kolegów po fachu aby też zobaczyli. Sorry ale ponad 30 i dziewica to probemy psychiczne raczej, szukanie ideału/księcia z TV i inne upśledzenia, to nie jest normalna kobieta i nigdy już nie będzie, strach się za taką nawet brać szczerze mówiąc