Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małżeństwa upadają i jest to bardzo przykre

Polecane posty

Gość gość

W małżeństwie jestem od 17 lat. Raz było lepiej raz gorzej, raz cudownie raz strasznie. Jednak to co dzieje się dziś z małżeństwami bardzo mnie martwi. Ludzie zamiast naprawiać to co się psuje znajdują sobie kogoś nowego. Mój mąż nie jest ideałem, ale bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie zdrady. Boli mnie, że kobiety dziś nie chcą dbać o ciepło ogniska domowego, przerzucają to na mężczyzn, którzy mają w tym zakresie mniejsze umiejętności i rodziny się rozpadają. Czy na szczęśliwej rodzinie zależy już tylko garstce kobiet?

Gość gość
Czasy sie zmieniły debilko. Dzis mozna miec wiele kobiet w zyciu. Zamienie ciebie na lepszy model jak mi seksu nie dasz, ha ha.

Gość gość
Winni są zarówno mężczyźni jak i kobiety. To co się dzieje z małżeństwami dookoła sprawia, ze sama zaczynam się bać, czy uda się uciec od tej skłonności do rozpadu, zdrad, znudzenia, które czyhają na związek. Szczególnie boje się tego ze strony męża

Gość gość
WInne sa wyłacznie kobiety. Nie chca anala. Wiec mamy prawo isc do innej. Za granica mezczyzni nie maja takich problemów.

Gość gość
Pantoflarz się odezwał/

Gość gość
gość dziś dobrze piszesz

Gość gość
Jeśli ludzie wychowują się w mocnej wierze w siłę prawdziwej miłości, ufności i jedności w małżeństwie, jeśli widzą szczęśliwe małżeństwa wokół to jest o wiele większa szansa że sami stworzą takie małżeństwo. Teraz modne natomiast jest życie chwilą, brak zaangażowania, ciągła wymiana, zmiana.. tylko nikt się nie przyzna że marzy w głębi serca o osobie wiernej, kochającej i oddanej bo to oficjalnie passe (trend podszyty niewiarą w związki, usprawiedliwienie dla wielu braków). Niektórzy mądrzeją na starość, niektórzy nigdy.

Gość gość
dziś , gość dziś [19:16 macie zrypane lby, idzcie sobie gejow dymac jeden z drugim!!!

Gość gość
dziś zgodze sie z tym, ale jak tu dzis zaufac facetom... szok co oni wyprawiaja dzis !

Gość gość
Dlaczego geje tak chętnie wypowiadają się na temat małżeństwa? Przecież brzydzą się kobietami, tradycyjną rodziną z dziećmi, wartościami i zasadami moralnymi. Wyzwanie od debilek nic nie zmieni, świadczy tylko o braku kultury piszącego w ten sposób.

Gość gość
gość dziś ssij pałke ci/po

Gość gość
Taka prawda że się nie wyszaleją to mają:) bo ten dziewice,bo ta chcę prawiczka proszę was:DNormalny facet weźmie laskę która już miała kilku a laska weźmie tego co miał z 10 góra.

Gość gość
Wiadomo ze wiekszosc z nas ma za soba pare zwiazkow, zarowno tych lepszych jak i gorszych, kazdy jednak zasluguje na prawdziwa milosc..

Gość gość
Upadają, bo małzonkowie tchórzliwie uciekają od problemów, nie rozmawiają ze sobą, walczą zamiast współpracować.

Gość gość
Kaktusss??? Tak z ciekawości pytam.

Gość gość
Ja mam ponad 30 lat i kobietę w swoim wieku, nie jesteśmy małżeństwem i obawiam się że nigdy nie będziemy po prostu jestem inny niż ona oczekuje poza tym ona nigdy nie potrafi się przyznać do błędu zawsze obwini mnie. Nie czuje się jak facet przy niej, za bardzo stawa na swoim nie potrafi iść na kompromis. Nie da się współpracować z kimś kto nie widzi że też popełnia błędy.

Gość gość
wina sa tzw wolne zwiazki i za duzo seksu, roznice pretensje o pierdoly, jesli jest sie dla siebie 1 partenrami w seksie to potem to idzie latwiej + spojnosc pogladow charakterow. Porzadna kobieta i facet czekaja na swoich partnerow, ktorzy zostana ich malzonkami. Kolezanka z pracy wlasnie sie rozwodzi, nie zniosla tego ze jej maz mial przed nia kilkanascie kobiet i ciagle sie o to klocili