Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość7196

Sex w wieku 16 lat

Polecane posty

Gość gość7196

Mam 16 lat i obracam się w środowisku które w dzisiejszych realiach wydaje się stosunkowo normalne. Już od kilku lat widzę że lekko odstaje od reszty i to nie dlatego że robię dziwne rzeczy a raczej dlatego że ich nie robię. Z tego co widzę wszyscy obracają się w jednej dużej grupie, ci których znam i ci których niekoniecznie. Przykładowo kiedy wydaża się coś ciekawego/ważnego jestem osobą którą nikt o tym nie informuje. Jestem traktowany strasznie neutralnie, przez co raczej trudno mi kogoś poznać a większość osób które znam rozpoczęło już swoje życie seksualne i teraz pojawia się problem bo boje się że jeśli nie będę szedł ich tempem to w pewnym momencie zostanę takim opóźnionym społecznie typem i kiedy ludzie których znam bedą już zakładać rodziny to ja będę rysował ślaczki w zeszycie. Próbowałem znaleźć kogoś kto wprowadzi mnie w życie seksualne ale mi to nie wychodzi, próbowałem wszelkiego rodzaju sposobów nie ograniczając się nawet do zapłaty. Niestety zazwyczaj gdy podaje swój wiek to kto by to nie był to i tak rezygnuje. I dlatego zwracam się z pytaniem czy może macie jakieś strony, kontakty, porady, czy może znacie kogokolwiek kto pokaże mi co i jak.

Gość gość
są Cichodajki co za 100 zł wprowadzą Cię w świat seksu i nie będą pytać o wiek