Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzdecia i gazy w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w 25 Tc i mam straszne wzdęcia, nie wiem co robić. Jak zjem cos zaraz brzuch robi sie wzdęty twardy boli mnie czasami nie moge sie ruszyć tak boli nic nie pomaga pije herbatkę z kopru jem Male porcje ale nie ustępuje. I fajnie by bylo gdyby te gazy wyszły ale czasem cala noc się męczę bo nie mogę puścić bączka

Gość gość
Nie żryj chemii, więcej warzyw, owocór, kefiry, twarożki, odpuść smażone, ciężkostrawne potrawy.

Gość gość
Jem dużo warzyw owoców smażonego nie lubię przed ciaza juz odżywiałam sie zdrowo teraz tez jem zdrową żywność ale to ci sie dzieje ze mną to jest straszne. Czasami plakac mi się chce z bólu nie moge sie schylić chodzenie nic nie daje. Najgorsze ze te gazy gdzies tam siedzą i nie chcą wyjść ze tak powiem. Interesuje mnie czy ktos miał lub ma podobny problem

Gość gość
Tak wlasnie ja taka mam cały czas wzdęcia i słychać jak bulgocza i zaraz częściowo brzuch twardy lekarz mówi ze to jelita wypychaja macice

Gość gość
bralam espumisan max i o niebo lepiej,jest w 100 procentach bezpieczny w ciazy,syn ma 5 miesiecy