Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zaskoczona jak bardzo matki na ulicach zazroszczą mi wózka Anex

Polecane posty

Gość gość

Widze w ich oczach zazdrość i podziw. Szokujące jest to dla mnie....nie wiedziałam że ten wózek jest aż tak bardzo pragniony przez matki. Płacza na mójk widok i łkając upadają na ziemię, potrafią nawet upuścić noworodki! Co o tym sadzicie? Przypomnę tylko że Anex® Sport - urzeczywistnienie współczesnych koncepcji o zdrowym i aktywnym stylu życia w harmonii z klasycznymi tradycjami szwajcarskiego designu. Stawiając na wykorzystanie najnowszych ekologicznych materiałów oraz zastosowanie innowacyjnych technologii najnowszych generacji, oferujemy klientom oryginalny i stylowy model, w którym unowocześnione zawieszenie uzupełnione zostało o przemyślany systemem bezpieczeństwa. Wyjątkowa płynność jazdy zapewnia najwyższy poziom komfortu dziecka, a łatwość kierowania i zwrotność wózka są gwarancją maksymalnej wygody także dla rodziców. Anex® Sport - spacer w rytm wielkiego miasta!

Gość gość
To prawda, super swietne wozki cool!!!

Gość gość
Srol właśnie nikt ich nie chce sprzedaz nie idzie i dlatego takie zalosne reklamy

Gość gość
zazroszczą to niech ci zazroszczą dalej :-D

Gość gość
Ładny i fajny wózek. Ja nic złego nie powiem na Anexa chociaż mam go już od ponad roku.

Gość gość
Ta znowu z tymi wózkami

Gość gość
niech zgadne , wszystkie placza ze szczescia?

Gość gość
DZiekujemy za reklamę a teraz w**********laj kuhvo

Gość gość
ja pierdziele, ty tak naprawde reklamujesz, czy tylko bibe masz z tego, bo jesli chodzi o reklame to zapewniam cie ze takie p********ie tylko zniechęca do tego wozka, a posiadanie go trąci myszką :D, no chyba że to celowe działanie konkurencji :)

Gość gość
Dziwne autorko co piszesz ...wszystkie znjaome z tymi wózkami twierdzą że gdy tylko pozostawiły je gdzieś same to w wózku lądowała czyjaś ohydna kupa -czemu ludzie tak bardzo nienawidzą tych wózków ?!