Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważnekto1992

Czy jest jakieś ryzyko? Ciąży?

Polecane posty

Gość nieważnekto1992

Hej mam pytanie do Was tutaj. Jest taka sytuacja, że 8.09 ostatni cykl brania tabletek pomyliłam tabletki w niedziele wzięłam poniedziałkowa a w poniedziałek niedzielna gdzie potem normalnie dostałam okresu i wzięłam tabletkę z kolejnego bliska tak jak zawsze po 7 dniach przerwy. 21.11 skończyłam brać tabletki 25.11 normalnie dostałam okresu i 29.11 po przerwie przestałam całkowicie brać tabletki. Gdzie tu nie pamiętam czy 28 czy 29.11 był sens bez zabezpieczenia i 04.12 tez bez żadnego zabezpieczenia. A i doszedł we mnie.Jakie jest ryzyko ciąży? Nie mam żadnych objawów narazić. Chyba się tylko nakręcam od jakiegoś czasu. Ale ostatnio od kilku dni mam żółty śluz i posmak metaliczny w buzi. Często bóle głowy to od zawsze miałam i to mocne tak samo brzucha.. Zrobiłam dwa testy wyszły negatywnie... Ale nie wiem czemu mam uczucie jakbym miała wzięty brzuxh większy ostatnio miałam zgage.... Wiem to głupie mogą być tego tez inne przyczyny. Proszę wypowiedzcie się nie wiem co robić..

Gość gość
Skoro spuścił się w tobie, to ryzyko ciąży jest wysokie.

Gość nieważnekto
Dni niepłodne patrzyłam tylko w internecie przez kalkulator ale to słaba opcja, a z reszta po odstawieniu tabsow jest chyba trochę inaczej