Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzykanko1

czy mam szanse bzykac sie z latwymi dziewczynami

Polecane posty

Gość bzykanko1

jak w temacie. jestem przystojnym facetem, dziewczyny za mna szaleja. problem w tym, ze one wszystkie chca powaznego zwiazku a ja takiego nie chce. zalezy mi na bzykaniu, wystarczy mi jedna ale konkretna- taka, ktora nie ma zachamowan. gdy po kilku dniach pisania sugeruje o co mi chodzi one przestaja sie odzywac. chcialbym spotykac sie z piekna kobieta, zawsze chetna do seksu bez zobowiazan. wiele sie mowi, ze jest mnostwo latwych dziewczyn a ja takiej spotkac nie moge. podpowiedzcie w czym problem? jak jakas przekonac?

Gość gość
Kobiety zazwyczaj chca czegos wiecej,po prostu spotykac sie,uprawiac seks i nie angazowac sie jezeli tak potrafisz.

Gość gość
nie masz szans dopóki nie zaproponujesz zapłaty. wtedy na pewno znajdzie się jakaś chętna.

Gość gość
Do 23:18 Oczywiscie ze ma ale musi ,,dobrze grac".

Gość gość
piękna jeśli już zdecyduje sie na taki związek to ze sponsorem. poszukaj wśród brzydkich. to i tak tylko sex wiec co ci zależy jak wygląda. tylko od poczatku powiedz o co ci chodzi nie sciemniaj miłości i nie obiecuj gruszek na wierzbie bo może to się dla Ciebie żle skończyc jak trafisz na taką, która np ma troskliwych braci, ojca.

Gość gość
do 23.20- tylko że przez takie "dobre granie" może mieć obity pysk. poza tym frajerskie zagrywki wracają ze zdwojoną mocą.

Gość bzykanko1
jak to zrobic zeby bzykac bez zobowiazań?