Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćstudentmed

Moje życie nie ma sensu. czy ja mam depresję

Polecane posty

Gość gośćstudentmed

Mam 22 lat, kończę studia lekarskie w dodatku niestacjonarne ( tak jestem nieudacznikiem, narazilem rodziców na 200 000 zł straty) . Obecnie na 4 roku. Już teraz widzę, że to wszystko nie ma sensu, nie mam dziewczyny, a bardzo bym chciał z racji ciągłej nauki, nie mam nikogo kto by mnie przutulił. Czasem myślę, że ta nauka też nie ma sensu i tak umrę. Chcę pomagać ludziom i to tyle. Na kobiety jestem już za stary, wszystkie fajne koleżanki mają już chłopaka, dziewczyny z klasy LO większość po ślubie, a ja sam. może one nie będą miały takiego wykształcenia, większość pielęgniarki, analityka med, biotechnologia, ale mają kogoś, kto je kocha. Ja mam nadciśnienie i brak chęci do życia. Pozdrawiam

Gość matrix jest naokoło
W biznesie medycznym nie pomaga się ludziom tylko skubie ich z kasy i truje farmaceutyką. Widze że nikt ci tego nie uświadomił jeszcze. Co do reszty, 22lata to nie 32, jeszcze poroohasz, nie pękaj, a 200tyś straty, a hooj tam, kasa to tylko iluzja. Weź się za coś bardziej pożytecznego bo medycyna to bardzo skorumpowana branża.

Gość gośćstudentmed
Nie wiem skąd takie wnioski o lekach?

Gość 1000 skutków ubocznych
"leki" leczą? nie bądź naiwniakiem

Gość gość
ludzi "dobija" się niskimi ale częstymi dawkami "trucizny", bo ciało małe dawki nie uważa za trucizne, i taki chwyt jest używany na eliminacje bydła

Gość biznez medycznego zabijania
gośćstudentmed dziś Nie wiem skąd takie wnioski o lekach? Zgłoś szkoła medyczna w 90% uczy o farmaceutyce, koniec, to najbardziej skorumpowany biznes na świecie