Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka u której panuje dżuma chce mnie odwiedzić

Polecane posty

Gość gość

Zapowiedziała mi że złoży mi wizyte w tym i w tym dniu, ale ja nie chce aby ona w tej sytuacji do mnie przychodziła. Głupio mi jednak mówić że to z tego powodu jej nie chcę. Mogłabym wymyślić jakąś ściemę ale ostatnio jak miała do mnie przyjść to odwołałam spotkanie bo miałam tamtego dnia bardzo ważną wizyte u lekarza i boję się że drugi raz jak odwołam podając jakiś powód to zabrzmi to już zupełnie niewiarygodnie. Nie wiem co robić. Głupio mi mówić prawdę, boje się że to będzie chamskie i że ona poczuje się dotknięta i będzie kwas na długi czas i że ona już mnie więcej nie odwiedzi, ale naprawde nie widzę jej u siebie w tej sytuacji. Martwie sie tym i nie wiem co robić

Gość gość
Autorko ale ci sie spodobał ten temat. Zobaczymy jak ci będzie do śmiechu jak sama zachorujesz na to z czego sie śmiejesz albo twoje dziecko. Wtedy to pewnie gadka będzie zupełnie inna. Wtedy będzie pewnie nagle poważne żalenie się. Powinnam w zasadzie życzyć ci tego ale nie będę taką mendą jak ty. Każdy sam będzie kiedyś odpowiadał ze swoje czyny