Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gej może też flirtować z kobietą???

Polecane posty

Gość gość

Myślicie, że facet, który lubi facetów, może też flirtować przez dłuższy czas z kobietą? Pytam, bo przez kilka miesięcy flirtował ze mną facet, o którym usłyszałam niedawno opinię, że może być gejem (albo ew. biseksualny).. Zastanawiałam się, czemu nei zrobił w moim kierunku żadnego kroku z umówieniem się, a to by wiele wyjaśniało! Bardzo zadbany, przystojny, niby oficjalnie wolny w wieku 40 lat.. właśnie- może tylko niby, może ukrywa się z orientacją. Tylko po co flirtowałby z kobietą??

Po 1. Zakazu flirtowania nie ma. Po 2. Gej czy biseks? Bo to dwie całkiem różne sprawy

a) jest bi b) po prostu bardzo Cię lubi, a Ty nazywasz to flirtem, bo masz przerost ego c) jest hetero, ale zniewieściały, delikatny, taki stereotyp geja d) jest homo, ale chce znormalnieć społecznie. to tak jak ja będę w tfu-związku z osobą seksualną, ale nie zagraża to mojej aseksualności o ile pracuję na samoakceptacją

Gość gość
nie mam przerostu ego, a on flirtował wyraźnie, nawet inni to widzieli :) a ostatnio usłyszałam, że on może lubić facetów, nie wiadomo - gej czy bi... jeśli bi to by jeszcze lepiej wyjaśniało sprawę.

Gość gość
inni widzieli. buahaha chyba oko psie

Gość gość
flirt to też zabawa i to, że ktoś ma przyjemność z flirtowania i zainteresowania drugiej osoby nie znaczy, że w ogóle chce to dalej ciągnąć czy ją gdzieś zapraszać. Po prostu niektórzy lubią kokietować niezależnie od orientacji seksualnej.

Gość gość
to jest zyebane podejscie i krzywdzace bo predzej czy pozniej ktos sie wkreci. polecam watki na kafeterii "flirt to nie jest nic niezobowiazujacego"

Gość gość
ups...jestem złym człowiekiem :P

Ja też jestem zły :P Tak naprawdę to lubię żartować, ale wiem, że niektóre panie były święcie przekonane, że się w nich zakochałem. Bo byłem dla nich miły :P

Gość gość
moze to lesbijka przebrana za geja takie żeńskie drag queen