Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaprosić chłopaka na święta?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca spotykam się z facetem, jest Irlandczykiem. On nie ma tutaj nikogo bliskiego, a zbliżają się święta i już mówił mi, że zostaje w PL na ten czas. Ja mieszkam z rodzicami w dość dużym domu. Pytanie jest następujące - czy zaprosić go na święta, skoro nie ma nikogo bliskiego tutaj? Czy to nie za szybko? Co byście zrobili? Spróbować i JUZ poznać go z rodziną??

Gość gość
nie zapraszaj

Gość gość
No właśnie, ale układa nam się całkiem dobrze, i teraz ja go nie zaproszę, on będzie siedzieć sam, a ja się będę świetnie bawić z moją rodziną. No to podejrzewam, że go mogę przez to stracić. A sama nie wyobrażam sobie żeby nie spędzić świąt z moją rodziną.

Gość gość
Zaproś go :) W końcu pusty talerz przy stole, to nasza tradycja ;)

Gość gość
Zapros , jesli rodzice nie maja nic przeciwko

Gość gość
Zapros :) będzie tym zblakanym wedrowcem dla ktorego zostawia sie talerz :) nie ma tu nikogo, szkoda zeby siedzial sam..

Gość gość
do mnie kiedys zapukał bezdomny, pogonilem przeciez to ma byc tradycyjnie wolne miejsce przy stole a nie zajete

Gość gość
Myślę ,ze tylko my Polscy traktujemy święto Bożego narodzenia jako coś bardzo rodzinnego i mamy obiekcje czy zaprosić kogoś obcego czy nie. Jeżeli ma zostać sam to go zaproś.

Gość gość
Jezeli rodzice sie zgodzą to matka powinna go zaprosić na kolacje ale na noc niech spada do siebie.

Gość gość
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, no własnie matka może przeżyć mały szok bo jeszcze o niczym nic nie wie, ale chyba tak, zaproszę go!

Gość gość
Wigilijny seks, czad!

Gość gość
Nie wie, że się z kimś spotykasz od miesiąca? :o Dziwne relacje w rodzinie, czy te święta nie są aby na pokaz? Jeśli wszystko dobrze się zapowiada, to chyba dobry czas, żeby poznać go z rodzicami. Chyba że nie jesteście oficjalnie razem, ale to zawsze możesz powiedzieć, że bliski kolega.

Gość gość
niee na pokaz nic nie jest, po prostu czasami wolę mamie nic nie mówić, ale tak to chyba będzie dobry moment, żeby się poznali