Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tak szybko wchodzą w związki i chodzą do łóżka

Polecane posty

Gość gość
21:44 A daj spokój. Nie wstawię żadnego maila, nie chcę na karku pasożyta, który doi ze mnie energię życiową, a od siebie nic nie daje (jak wszystkie kobiety). Co wy kiedy zorganizowałyście dla faceta? Chcecie tylko ciągłych rozrywek, zaskakiwania czymś. Jesteście znudzone życiem, bo macie kaleki układ limbiczny. Jakikolwiek bym nie był to i tak każdej będzie w końcu mało. Szkoda mi czasu. I tak na każdego będziecie po latach narzekać.

Gość gość
Arien79 dziś Moo/dlii/twa na Roó/ża/ń/cu na kolanach i masz prawo oczekiwać c/ud/u i wii/er/zyć w uzzd/rowie/nie woli tego człowieka Bo alkoholizm to sppę/tanie woli i tu tylko pomoże Ma/ry/ja, która je przzepędza i uwwalnia człowieka. Sprawdź sama. pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś Stwórca nie stworzył tego co piszesz. To nie bylo Jego Wolą. Bóg Stworzył świat bez cierpienia. Z miłości nas stworzył i Dał nam Raj. Ale, że człowiek nie chciał po bożemu Go się słuchać to posłuchał kłamcę, oszczercę i niszczyciela, który nienawidząc Wszechmocnego chciał mu zniszczyć Jego ziemskie stworzenia. I namówił Ewę a Adam nie sprzeciwił się jej choć słyszał to on od samego Boga, którego oglądał, że tego zjeść nie wolno niechybnie umrą. No i tym sposobem ściągnęli na siebie przekleństwo grrzzechu. I to co opisałeś i wiele innych cierpień są skutkami tego ich pierwszego czynu a i również naszych osobistych. Także wybór należy do nas. Czy uwierzymu Bogu czy złemu.

Gość gość
Kobiety sa dzis puszczalskie i chca rozwiazlych mezczyzn jednoczesnie nasmiewaja sie z prawiczkow, ktorzy chca glebokiej relacji i nie sypiaja z byle kim byle zrobic.

Gość gość
22:40 Bo nie ma już prawiczków na tym świecie! Każdy wymaga seksu, zwłaszcza z powodu ślubu! Prawiczkiem się jest i się kontroluje dożywotnio, a jak nie pasuje, to żaden prawiczek! Uważajcie dziewczęta na tych pseudo prawiczków chcących seksu ledwo godzine po ślubie!