Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wy macie z tym myciem okien na swieta? pogrzalo was

Polecane posty

Gość gość

czy to jakas polska tradycja w grudniu okna szorowac? po co dodajecie sobie roboty , za oknem i tak ciemno , nic nie widac , okna umyjcie na wiosne , pozniej na jesien jak pogoda jeszcze znosna i dni nie sa takie krotkie , ja lubie miec czyste okna ale za huja nie myje w grudniu

Gość gość
Czyli myjesz tylko jak jest ciepło?ja myje średnio raz w miesiącu niezależnie od pory roku, bo faktycznie lubię czyste okna

Gość gość
bo chcą żeby była sceneria jak w reklamie Apartu gdzie para zakochanych przymierza biżuterię patrząc w okno

Gość gość
No właśnie. Ja ost raz mylam w wrzesniu i do wiosny okien nie ruszam. W d...mam ze sa brudne. Swieta to tylko 2 dni.

Gość gość
jasne ze myje tylko dwa trzy razy do roku jak jest w miare jeszcze cieplo , moje nie sa upierdzielone ale rozumiem ze w bloku przy ulicy faktycznie moga byc brudne po miesiacu , ja mieszkam pod lasem na obrzezach duzego miasta

Gość gość
Mieszkam w domu, a nie w bloku i nie przy żadnej ulicy, mimo wszystko kurz i brud unosi się w powietrzu, deszcz też robi swoje, więc nie musisz być złośliwa

Gość gość
zlosliwa???? wtf?

Gość gość
Serio myjecie okna 2-3 razy w roku? Ja prdl

Gość gość
nooooo serio :) i zyjemy i wszyscy zdrowi , nikt sie z tego powodu nie pochorowal nikt nie wpadl w depresje a sasiad sie nie powiesil serio n*******lacie okna co 4 tygodnie? ja p*****le

Gość gość
gość dziś :) :) "zrobilas mi dzien "

Gość gość
Umylam okna w tamtą sobotę a to dlatego że dostałam od teściowej nowe firaneczki

Gość gość
Ja już mam tak brudne okna, że muszę je umyć po niedzieli - a mieszkam w jednym z miast gdzie jest najwięcej smogu w Polsce. Tym bardziej że mąż mi wczoraj kupił Karchera, więc tym bardziej nie mogę doczekać się :).

Gość gość
Na swięta to jest sens, ale najlepiej mają na sląsku, tam myja w kazdą sobotę, żeby było zajęcie, i potem jest jeszcze dodatkowe- obgadywanie sąsiadki, jak nie umyje...

Gość gość
Nie myję przed samymi świętami bo wtedy nawał innych obowiązków -zakupy ,gotowanie bo mam liczną rodzinę i Wigilia zawsze musi być przygotowana jak co roku -tip top ,ale przecieram na szybko jeśli rzeczywiście są bardzo brudne - mieszkam w centrum miasta , z jednej strony główna ulica miasta , bardzo *****iwa a z drugiej parking gdzie od bladego świtu wjeżdżają samochody dostawcze do sklepu

Gość gość
o kuzwa umyc okna na wiosne :D rany ale autorka to syfiara :D

Gość gość
Tez jestem " syfiara ' i dobrze mi z tym ! Mam mase ciekawszych zajec do roboty , a jak beda mi przeszkadzaly brudne okna to maz je umyje :P

Gość gość
o kuzwa umyc okna na wiosne smiech.gif rany ale autorka to syfiara smiech.gif x i tu wyszla z ciebie cala glupota az zal :o to ze ktos nie pucuje okien raz na miesiac nie znaczy ze ma syf, znam takich co okna szoruja ale tylko okna czyscioszki a w domu w srodku syf i burdel swoja droga kilka lat temu dorabialam sobie na sprzataniu , pracowalam tak ze 4 lata i nikt z klientow nie zyczyl sobie mycia okien co miesiac , normalnie ludzie myli 2-4 razy w roku nooooo ale na kafe wszystkie co dwa tygodnie okna leca / zalezy kto ile ma okien moze w kawalerce te dwa okna mozna sie bawic w co miesiac ale debilizm na tym forum a autorka pytala sie o swieta a nie o czestotliwosc mycia okien

Gość gość
22:50 Co Ty pierdzielisz? Mieszkam na Śląsku i nie znam takiej osoby ani jednej. Sama myje okna ze dwa razy do roku max trzy. Nie mam na to czasu.

Gość gość
Ja muszę myć częściej, bo mam małe dzieci i często okna marzą, więc na święta też myje, bo nie chce mieć śladów palców na oknach.

Gość gość
Ja mam 7 okien. Dziękuję bardzo szkoda mi życia na szorowanie ich co miesiąc :o mam ciekawsze rzeczy do roboty :P Ostatnio mylam w sierpniu. Teraz umyje na święta bo będą goście których rzadko widujemy więc żeby nie było wstydu to umyje :D

Gość gość
no wy syfiary okna ostatnio latem mylyscie ;) powinnycsie brac przyklad z dzielnych kafeterianek co okna szoruja raz na 3-4 tygodnie , w miedzy czasie jedna reka n*******laja tu na kafe non stop , noga mieszaja zupe a przy piersi karmia 4latka

Gość gość
11:24 haha

Gość gość
Nie wiem jak u was, ale u mnie w kuchni na oknach osiada taki czarny tłusty kurz i nie wyobrażam sobie umyć ich tylko 2 razy w roku.

Gość gość
Ale co wy my myjecie : okna czy szyby ? Bo to duza roznica :P Ja okna myje dwa razy w roku (napewno nie w zimie, jeszcze mnie nie pogielo :D ) ale szyby przecieram jak widze ze sa brudne, albo palce corki odbite.

Gość gość
No ja pisząc okna mam na myśli wszystko. Ramy, parapety zewnętrzne...to zajmuje sporo czasu.

Gość gość
TU AUTORKA , MAM NA MYSLI OKNA CALE sorki za caps

Gość gość
gość dziś ja tam mam duza kuchnie i daleko od strefy roboczej wiec sie nie brudzi ale mam kolezanke ktora ma fajnie okna przy zlewie ale ciagle uwalone masakrycznie wiec trzeba przecierac ale nie myc caly czas cale okna z zewnatrz w srodku , framugi

Gość gość
ja nie myje

Gość gość
Ja nie myje na święta pierdziele. Mam lepsze rzeczy do roboty w zyciu. Mam w domu samych dużych okiem na balkon i taras 7 sztuk do tego male okna i mam gdzies.myje 2 razy do roku na wiosnę i na jesień jak pogoda pozwala. Nie mam ochoty chorować na takie zimno. Przy samych oknach schodzi mi 2 dni wiec szkoda życia na mycie co miesiąc

Gość gość
Ostatnio rozmawialam przez telefon ze znajoma i pochwalilam sie, ze wybralam sie z kolezankami (tez emerytkami) pierwszy raz na Termy Maltanskie. A Ona na to: ,,a okna masz juz pomyte?'' Nie odpowiedzialam, ze mam z d***e okna , jest tyle przyjemniejszych rzeczy do zrobienia.