Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie okłamuje

Polecane posty

Gość gość

To przykre że muszę pisać tutaj na forum.Niestety nie mam z kim porozmawiać o tym :(. Od jakiegoś czasu odkryłam że mój facet zawsze gdzieś dzwoni gdy nie ma mnie przy nim.W czasie gdy mamy urlop on jest u siebie a ja u siebie zawsze chcę odwiedzić swoje siostry.On mnie nie rozumie po co ja tam jadę a ja jadę bo dawno ich nie widziałam.Moje siostry mają już dzieci w śród których są moi chrześniacy.Nie mogę się od nich odsunąć nie potrafię i nie chcę :'(. Dzisiaj znowu odkryłam że dzwonił do kumpli którzy nie mają dobrej opinii o sobie.Zapytałam go po co dzwonił a on że nie pamięta. Jeszcze mnie opiepszył że go kontroluje. Niestety boli mnie to że jak przy nim nie jestem to on gdzieś chodzi i prosto w oczy kłamie mi że siedzi w domku albo że idzie spać.Kocham go ale nie wiem jak mam mu przemówić do rozsądku. Mówię mu żeby mnie nie okłamywał a on uważa że to nie jest kłamstwo.Mam już dosyć wszystkiego nie wiem jak sobie z tym poradzić.Napiszcie co myślicie.

Gość gość
Zmień dziada bo przy tym stracisz nerwy i młodość.

Gość gość
Chyba coś ze mną nie tak skoro nawet na forum nikt nie pisze...:'(. Jestem zdołowana ;'(

Gość gość
Kocham go.To właśnie powód dlaczego nie chcę zmienić faceta.

Gość gość
Kocham go.To właśnie powód dlaczego nie chcę zmienić faceta. X Eheheheh. :)

Gość gość
Jesteś popiertolona i żryj g****o tępa locho!