Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mój partner niczym się nie przejmuje

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny :) Jestem osobą poukładaną, punktualną i zawsze dokładną. Mój facet natomiast jest dość spontaniczny i roztrzepany. Z jednej strony podoba mi się to, że ma odmienny styl życia niż ja, jednak czasami mam dosyć jego "luzackiego" podejścia. Wyrywam sobie włosy z głowy kiedy dowiaduję się, że np. źle zrealizował zamówienie przez internet i zamówił dwa razy tą samą rzecz za kilkaset złotych. Oczywiście za każdym razem mówię mu żeby zwracał dokładną uwagę na to co zamawia lub podpisuje, ale do niego można mówić jak do ściany. Nie denerwowałoby mnie to do tego stopnia, gdyby chociaż odrobinę się tym przejął, ale on nie robi nic w tym kierunku, aby cokolwiek odkręcić. Staram się być wyrozumiała, ale ile można. Nie potrafi zaoszczędzić nawet drobnej sumy, bo wszystkie pieniądze od razu wydaje. Chciałam z nim zamieszkać, ale z każdym dniem coraz bardziej utwierdzam się w myśli, że nie wytrzymam z nim pod jednym dachem. Jak i również, że na ten "dach" sama najprawdopodobniej będę musiała zarobić. Bardzo go kocham, ale nie wiem czy z jego podejściem można mówić o stałym związku. Waszym zdaniem powinnam to zakończyć czy dalej próbować przemówić mu do rozsądku?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować