Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu synowi urodziło się dziecko jestem babcia czy mogę dac takie prezent

Polecane posty

Gość gość

Myślałam nad wózkiem Anex Sport. Co myślicie?

Gość gość
fajny prezent :)

Gość gość
Nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Chora kobieta!

Gość gość
Najlepsze babcia! Wybór wózka idealny jak dla mnie nie pod względem wyglądu co oczywiście jest tez ważne ale pod względem wagi,prowadzenie, zwinnosci i wielkości :-)

Gość gość
Przestancie juz z tym Anexem, Namysłow bis.

Gość 3mila
Ja bym polecała jakąś fajną zabawkę interaktywną. Mojej znajomej urodziła się ostatnio córeczka i kupiłam idealny prezencik dzięki stronie www.cozacena.pl tam można porównać ceny w różnych sklepach internetowych i wybrać najtańszą opcję

Gość gość
A może lepiej dać pieniądze na wózek za miast samej kupować :) Nam rodzice dali właśnie kasę na wózek i sami sobie wybraliśmy. Nie ukrywam że wybrałam model który już upatrzyłam sobie na samym początku ciąży a mianowicie właśnie cały ten słynny Anex Sport. I stwierdzam dziewczyny że wózek jest fajny. W brew wszystkiemu , wbrew tych opinii co tu tak chamsko wypisują wózek jest superrr. Ja polecam i chwalę go sobie bardzo.

Gość gość
I akurat autorka chce podarowac wozek firmy Anex.:-) Coz za cudowny zbieg okolicznosci.:-)

Gość gość
babciu niech ci nie odpieprza na punkcie wnuka/czki bo i tak będziesz nikim dla synowej, daj pieniądze i niech sobie kupią jaki zechcą, chyba, że ci powiedzą, że taki chcą i pokarzą jeszcze który i jako kolor i ty zapłacisz, bo żebyś nawet kupiła za miliony wózek to i to i tak cholerna synowa skomentuje i będzie ci dupę obrabiała wśród znajomych, że nie taki