Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam mimo to znaleźć sobie chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Jest przyjaciel. Bardzo go kocham, czuję, że to ten jedyny, przy żadnym innym chłopaku nie czuję się tak jak przy nim. Czuję z nim ogromną więź emocjonalną. On mnie przytula, obejmuje, całuje, czasem chodzi za rękę, ale nie dąży do związku ze mną. Chce, żebym znalazła sobie jakiegoś fajnego chłopaka. Próbowałam spotykać się z innymi, ale to są co najwyżej głupie zauroczenia i nigdy nic z tego poważnego nie wychodzi, wszystko się rozpada zanim na dobre się zacznie. Zawsze myślami wracam do niego. Czy mogę robić sobie jeszcze jakieś nadzieje i czekać czy to nie ma sensu i powinnam mimo to spróbować sobie znaleźć jakiegoś chłopaka? Chciałabym mieć chłopaka na stałe, ale mam pecha do facetów, no i to jego kocham, a on jest naprawdę w porządku, nie taki jak cała reszta, która się tylko mną bawi.

Gość pechowa27
to czemu nie chce z toba byc?wie, ze go kochasz?

Gość gość
Nie wie, że go kocham, bo boję się, że on tego nie odwzajemnia i jak mu o tym powiem to stracę jego przyjaźń. Ostatnio zasugerował mi, że powinnam znaleźć sobie chłopaka, a mianowicie zasugerował mi swojego kolegę, ale jak mu powiedziałam, że wolę jego to on na to, że nawet jak sobie kogoś znajdę to w nim i tak zawsze będę mieć przyjaciela. Nie wiem czy się domyśla, że coś do niego czuję, wątpię, chociaż nasi znajomi patrzą się na nas w wiadomo jaki sposób, widzą, że coś jest na rzeczy, jeden nawet trochę nas próbuje swatać. A czemu nie chce ze mną być to tego nie wiem.. Ostatnio wspomniał tylko, że czemu między nami musi być taka różnica wieku.. więc może o to chodzi.. no ale bez przesady, jest ode mnie 2 lata młodszy. Zachowujemy się zazwyczaj jak para, ale on nazywa to przyjaźnią i "szuka" mi chłopaka...