Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu zamiast tu siedzieć nie czytamy jakiejś mądrej książki?

Polecane posty

Gość gość

Nie macie takich myśli ze strasznie marnujemy czas na np takie bezsensowne siedzenie na kafeterii i ze w tym czasie można by poczytać cos mądrego, nauczyć się czegoś nowego? Ja tu siedze codiennie i godzinami przeglądam facebooka a potem mam wyrzuty sumienia bo zamiast cos robic pożytecznego ja marnuje swoje zycie.

Gość gość
ja na zmianę piszę tutaj i czytam książkę :P

Gość gość
Z drugiej strony i tak wszyscy umrzemy, a wraz z nami cała wiedza z mądrych książek, które zdecydowaliśmy się przeczytać zamiast siedzieć na kafeterii.

Gość gość
innacc a ty po co tu siedzisz i marnujesz swój czas? Ja sama chciałabym popracować nad swoją samooceną, jedną z metod do tego aby stać się pewniejszą siebie jest pogłębianie swojej wiedzy. Na razie czuję się głupia i porównuje do innych mądrzejszych od siebie. I zamiast cos z tym robic, czytac książki, uczyc się, kupować mądre czaspopisma ja siedze tutaj i marnuje tak codziennie kilka godzin swojego zycia :-(

Gość gość
Tak sobie myślę że w tych czasach, Pogonią za pieniądzmi człowiek szuka jakiegoś rozluźnienia. Na dobrej książce trzeba się skoncentrować. Po pracy człowiekowi się nie chce. Na kafeterii poczyta p*****ly za chwile zapomni o tym i już.

Gość prawictwo pospolite 142
wolę ogląć damskie posladki niż czytać książki to przyjemniejsze ..