Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski gość

Może głupie pytanie, ale liczę na pomoc.

Polecane posty

Gość Ciekawski gość

Czy kobieta może traktować faceta jako 'obiekt seksualny' tylko i wyłącznie, czyli tak jak nie raz robią to faceci, urabiać go pod siebie, podrywać i filtrować na wiele sposobów, robić wszystko, lecz nie jakoś bardzo nachalnie, po to tylko by zakończyć to seksem, nie chcieć nic od niego więcej i tak dalej.. Wiecie chodzi mi o takie wyrachowanie gdzie próbuje się przypodobać na wszelkie sposoby, uwodzi, ale też i okazuje troske, uwodzi. Mówiąc wyrachowanie mam na myśli czy to może być kłamstwem, grą, manipulacja. Dochodząc do sedna chodzi o to czy za takimi zachowaniami może się coś takiego kryć, zakładając, że facet jest bardzo przystojny, a ona nie jest żadną desperatka, i w dodatku nie jest sama, i jakby tego było mało ma dookoła siebie grono zainteresowanych mężczyzn.

Gość gość
jak wyglada ta laska w skali 1-10 jak wyglada ten przystojny facet jak wyglada facet tej kobiety.z tego mozna wyciagnac wnioski jak na moje jej facet sie juz znudzil a ten przystojny bardziej pasuje, wiec nie rezygnujac na wszelki wypadek z poprzedniego zwiazku, szuka nastepnego.ale nikt tu nie jest jasniowidzem o co chodzi

Gość gość
Zdje mi się że tak może być ale może być i tak że się w tym owym konkretnym panu podkochuje

Gość gość
Czy tak trudno uwierzyć w moją miłość Kochanie?

Gość gość
A jak chciałbyś żebym Cię traktowała?

Są takie kobiety:) Jeśli nic nie czuje a ma potrzeby seksualne, to uprawia seks, uwodzi i czeka,aż pozna kogos w kim się zakocha.

Gość gość
O! jakbyś opisał mnie Ja..jestem zakochana :) ...a On jest baardzo w moim typie Przecież ta kobieta Cie nie zje...- autorze :-D Moze tylko posmakuje :-D

Gość gość
To zależy. Może źle interpretujesz. Niektorzy mają taki styl. W jakim wieku jesteście i czy ty autorze chcesz coś tym zrobić? Nie schlebia ci to?

Gość gość
Bardzo mozliwe, ze ona cos do ciebie czuje. Moze byc zauroczona toba, nawet zakochana. Typy kobiet sa rozne, ale niewiele jest takich, ktore chca tylko i wylacznie seksu (nie mam na mysli skrajnych przypadkow). Moze byc tez tak, ze zwyczajnie ciebie lubi i nie ma w tym drugiego dna, przeciez lekki flirt jeszcze nikomu nie zaszkodzil. Jak ona zachowuje sie wobec ciebie autorze? I skad taka analiza tej kobiety? Czujesz cos do niej?

Gość gość
Myślę że autor przynajmniej ma do niej słabość :)

Gość gość
Ja tak robię-tzn. uwodzę mężczyzn, flirtuję itp, ale nie żeby zakończyć seksem, tylko dla samej przyjemności uwodzenia. Jak mi się dany facet znudzi, albo widzę, że za bardzo się angażuje, to szukam innej ofiary.

moja opinie tego jest taka:. albo jest zdobywczynią serc(to się zdarza, niektóre kobiety też zaliczają mentalnie) albo go kocha. drugi wariant bardziej prawdopodobny. jedno jest pewne, na pewno zdaje sobie sprawę z tego jak działa na mężczyzn, takie rzeczy się po prostu wie.

Gość gość
12.15 Oczywiście, zgadzam się z całą wypowiedzią Tak jak wcześniej pisałam, ta treść odzwierciedla mnie i prawda jest taka ze jestem zakochana bardzo , jak nigdy wcześniej :) Uwiodłam go emocjonalnie.

Gość gość
hihi no wlasnie autorze, ktore wybierasz? odezwij sie do nas bo czekamy az napiszesz cos wiecej :)

Gość gość
hhehe w takim razie z checia przeczytam odpowiedzi jego i jej :P :)

Gość gość
12.54 Nie uważam się za zaliczarke. Najzwyczajniej w świecie jestem zakochana, a Twoje słowa dokładnie to opisały. Wiem jak działam na mężczyzn, czy to coś złego? Nie potrzeba mi poklasku czy współczucia :) Znam swoją wartość :)

albo kłamiesz albo mylisz pojęcia. ;) najpierw przyznajesz że:. "Ja tak robię-tzn. uwodzę mężczyzn, flirtuję itp, ale nie żeby zakończyć seksem, tylko dla samej przyjemności uwodzenia. Jak mi się dany facet znudzi, albo widzę, że za bardzo się angażuje, to szukam innej ofiary." a potem że nie jesteś zaliczarką? :D poprawiłaś mi humor!

Gość gość
Aaa nie do końca o to mi chodziło :-D Bardziej o to że wiem jak na nich działam co nie znaczy że zaliczam Nie ważne :) nigdy nie zaliczyłam i nie zaliczam mężczyzn.. "Jak mi się dany facet znudzi, albo widzę, że za bardzo się angażuje, to szukam innej ofiary." Nigdzie tak nie napisałam. A proszę :) Często poprawiam innym humor

Gość Hejdiii
Tak, może tak być. Kobieta może tak postępować by podbudować własne ego tzn że jest tak dobra, że okręci każdego wokół palca. Albo może się mścić za nieudany związek z facetem którego by chciała a on ją olał.

Gość gość
Tylko czy aby taka kobieta i z takim powodzeniem u płci przeciwnej potrzebuje podbudowania ego?

14:14 nie, nie potrzebuje. ale nie każdy facet jest osiągalny lub też lubi być podrywany i może właśnie trafiła na takiego który jako jeden z nielicznych nie ślini się na jej widok, więc kobieta wamp wyciąga wszystkie walory jakie posiada. tak też może być...

Gość gość
jak wyglada kobieta wamp i jak sie zachowuje

Gość gość
nie zartuje, napisz

angelina jolie, to jest moim zdaniem współczesny wamp-kobieta demoniczna uwodzicielska. mało który by się jej oparł dlatego nazywa się taką wamp/irzycą ;)

Gość Ciekawski gość
Dzięki za wypowiedzi, bardzo mi pomogliśmy

Gość gość
Ciekawski zrobisz cos z tym? Pociagniesz te znajomosc? Co planujesz?

Gość gość
pójdziesz z nią do łóżka?