Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzenie pierwszego dziecka powyżej 25 roku życia jest chore.

Polecane posty

Gość gość

Niestety głupia amerykańska moda dociera do większych miast, gdzie ludzie wolą się bawić, jeździć za granicę zamiast wziąć się do roboty.

Gość gość
A wiesz, że niedługo koniec świata?

Gość gość
A kiedy mają rodzić, na studiach?? Chyba, że masz tylko podstawówkę, to zrozumiałe, że nie masz nic innego do roboty i musiałaś szybko chłopa na dziecko złapać żeby cię utrzymywał.

Gość gość
Ja się zgadzam z autorem. Apelujmy więc do mężczyzn, bo to oni nawet i po 30 czy 40 nie czują się gotowi na dzieci. Panowie, pamiętajcie macie czas do 25 roku życia!!!!!!!

Gość gość
A wiesz ze myslisz w kategoriach sredniowiecza, kiedy sie umieralo kolo 40tki? Pewnie na twojej wiosce zabitej dechami nadal tak jest. Wyjdz troche na swiat bo sie osmieszasz.

Gość gość
powinno się rodzić w wieku 20lat bo jest najwieksza szansa że się urodzi zdrowe im później tym gorzej i jeszcze biorą tabletki antykoncepcyjne które mogą w przyszłości że się urodzi niezdrowe dziecko.Studia wam nic wam nie da bo będziecie i tak pracować na magazynie czy na kasie w biedronce.

Do 25 roku życia, to ja się uczyłam, nie miałam stałego faceta, nie mówiąc nawet o mężu. Nie miałam stałej pracy, zero stabilizacji. I jak tu w ogóle myśleć o dzieciach? Ja się do trzydziestki nie wyrobię nawet.

Gość gość
Haze dziś w tym wieku powinnaś już mieć mieszkanie dwa samochody i 100 000zł oszczedności tak ma przecietny 25letni facet taki majątek.

hahahahaha przeciętny 25-latek to mieszka z mamą i prosi ją o drobne na fajki i piwo :D

Gość gość
Haze dziś skąd każdy przecietny facet ma takie oszczedności i zero kredytów na głowie.

Gość gość
jak mój facet miał 25 lat to raptem od roku pracował na pełny etat :D

Żebym ja miała 15 lat i pochodziła z małej wsi w Bieszczadach, to bym może i uwierzyła. :D :D :D

Gość gość
gość dziś to jakiś nierób ja pracuje od 18 roku życia

Gość gość
facet który pracuje od 24-25 roku życia to nierób i nieudacznik kobiety uciekajcie od takich nierobów chyba nie chcecie takiego faceta niańczyć

Gość gość
ja znam i 30 letnich facetow, którzy żerują na rodzicach albo wynajmują pokój jak studenci :O i jak tu myśleć o takich poważnie? chyba lepiej mieć zaplecze ... wolę umrzeć bezpotomnie niż być bezmózgim rozpłodnikiem czekającym pod mopsem, czekającym na paczki, 500 + i inne zniżki, dotacje itp. Nie chciałabym wychować dziecka ani w biedzie ani w patologii, a że nie mam póki co odpowiedniego faceta to trudno.

Gość gość
gość dziś facet nad założeniem rodziny powinien myśleć już w wieku 18lat a nie balangi i zaliczanie panienek w głowie.

Gość gość
gość dziś a ja znam 30letnie kobiety które żerują na facetach tylko siedzą jedzą marchewki i oglądają m jak miłość

Gość gość
i nie chca wracać do pracy bo wiadomo kasa z 500+ jest i facet też cieżko charuje i przynosi pieniądze

Gość gość
strszny z niego nierób, mówię wam! w ogóle nie dostał awansu po dwóch latach i w ogóle nie zarabia tyle, że mogłabym w ogóle pieprzyć pracę i zająć się tym rodzeniem dzieci, te studia które kończył w ogóle mu się nie przydały :D żałośni jesteście

Gość gość
gość dziś nierób bo zaczał pracować tak późno tylko mu w głowie było studenckie życie i zaliczanie kobiet z dyskotek tak wygląda życie studenta.

Gość do 23 26
Czyli według Ciebie jak ktoś kończył medycynę, a pracował jedynie podczas studenckich wakacji to nierób? Ciekawe kto będzie Cię leczył czy operował...

Gość gość
akurat to nie jest prawdą bo już na studiach byliśmy parą :) oboje miewaliśmy dorywcze prace, ale na pracę na pełny etat zaczelismy dopiero po ukończeniu studiów, co moim zdaniem jest normalne. Poza tym co za różnica jak teraz dużo zarabia? :P

Gość gość
dziś może studiować przecież zaocznie więc co za problem połączyć stałą pracę ze studiowaniem

Gość gość
po co jak można na pełny etat studiować i szybciej studia skończyć? Nam to wyszło na dobre, zazdrościsz? :P

Gość gość
Nie każdy kierunek można studiować zaocznie, np. medycyna. Poza tym co Cie obchodzi kto w jakim trybie i dlaczego studiuje.

Gość gość
Nasze studia pewnie mozna było zaocznie tylko po co skoro i tak dobrze na tym wyszliśmy? Jakie ma znaczenie to, że mój przyszły mąż pierwszą pracę na pełny etat miał w wieku 24 lat (właściwie prawie 25 do przez parę miesięcy nie mógł nic znaleźć)?

Gość gość
gość dziś nie zazdroszczę tylko mówie jakie mogą być problemy w znalezieniem pracy w swoim zawodzie przecież ile widze tych wykształconych na kasie w biedronce czy na magazynie ?

Gość gość
a bez studiów jaką mieliby pracę? Dokładnie taką samą więc co za różnica?