Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na spacerze z córka i dawno nie widziałam takiej zawiści w oczach ludzi

Polecane posty

Gość gość

Mam wózek Anex, i widok innych matek które patrzyły na mój wózek z widoczną zazdrością był widokiem szokującym jak dla mnie!

Gość gość
Ktos tu ma bardzo nasrane w glowie :-D Brak zajecia w czwartek przed poludniem. Wspolczuje i zycze poprawy jakosci zycia.

Gość gość
Ha ha ha Anex... Kup jeszcze drugi by wspierać badziewną firmę zarabiającą krocie na bezmyślnych majtkach

Gość gość
Ja jestem ciekawa czy ludzie z tej firmy wiedzą co ta osoba wyprawia w necie, bo na pewno nie pomaga biznesowi, tylko szkodzi. Wygląda na to że sfrustrowany były pracownik robi sobie po prostu jaja, bo takie osoby nie mogą przecież pracować w jakiejkolwiek poważnej firmie. Być może się w ten sposób odgryza na pracodawcy po zwolnieniu. A jeśli to rzeczywiście pracownik i taki mają klimat, to hmm ...ciekawe jak wyglądają u nich kontrole ze skarbówki? :o Też sobie robią jaja przy audytorach?

Gość gość
Ja akurat posiadam Anexa naprawdę :) dla mnie fajny i solidny wózek ,który dla mnie jest ładny. Też uważam ,że ten temat to jakieś żarty a wózek naprawdę polecam