Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Pani ktora zalozyla temat o imionach z dworku szlacheckiego. I innych...

Polecane posty

Gość gość

Powiedz mi co Cie obchodzi kto jak nazywa dziecko? Kieruje to takze do innych ktorym sie wielce nie podoba jak ludzie nazywaja swoje dzieci. Józefina, Franek, Antoni- nie bo starodawne? Jessica, Vanessa- nie bo z patologicznej rodziny? Amelia, Lena, Nadia - nie bo popularne i co 2 dziecko tak ma? Ludzie ogarnijcie sie co was to g*** obchodzi? I skoro imiona wywoluja tyle kontrowersji to jak wg was powinno sie nazywac dzieci ? :/

Gość gość
Weszlam w ten water to m wszytsko opadlo. Ale ludzie sa glupi. Czy tak ciezko zrozumiec, ze ktos ma corke Anielke bo dla tej osoby to njapiekniejsze imie na swiecie czy dobrze sie kojarzy? Nie, od razu leca z kompleksami. Mi osobiscie bardzo sie podobaja te Franki, Antosie itd ale moje dziceko ma inaczej na imie. Natomiast fajnie, ze jest roznorodnosc. Inaczej bylaby klasa z 5 Julkami, 5 Majami, 5 Zuziami I 5 Amelkami.

Gość gość
No wlasnie. Dla matki akurat TO imie jest najpiekniejsze i tak daje na imie dziecku i nikomu nic do tego

Gość gość
Ha ha. Moj syn ma na imie antoni. Kompleksow nie musze leczyc bo mam wystarczajaco szlacheckie nazwisko -potocka.

Gość gość
też mnie nie interesuje jak kto daje na imię swojemu dziecku. ale swoje zdanie o jakimś imieniu można wyrazić, czy się podoba czy nie i to nie jest żadne wyśmiewanie czy coś tylko wyrażenie swojego zdania. czyż nie po to jest to forum? wam się naprawdę każde imie podoba? wątpie.

Gość gość
Tez sie smialam z tego tematu. Ze az ja trzesie jak ktos tam wola dziecko :D I sama pisze o kompleksach. Jak trzeba miec nierowno pod deklem aby imie obcego dziecka wywolywalo takie emocje haha

Gość gość
jasne ze kazdemu podoba sie to czy tamto a innemu nie bedzie się podobało tamto czy siamto. I ok. Tylko po co dorabiać do tego teorię w stylu "leczenie kompleksów"? MI nie podobają się staromodne imiona, tyle, ze nie twierdzę, że każdy większośc czy ktokolwiek daje na imię dziecku franek bo leczy kompleksy. Taka mała róznica.