Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest taki zlosliwy?

Polecane posty

Gość gość

Moj znajomy choruje na bialaczke. Ogolnie jest ok.Rozmawiamy,śmiejemy się, jakby nic się nie stało, a jednak momentami potrafi dokuczyc.Nie ma takiego charakteru, z czego to może wynikac? Może leki tak na niego wpływają?Ja mam anemie od jakiegoś czasu...powiedzialam mu o tym a On do mnie z tekstem "haha,u mnie zaczęło się tak samo" rozumiem ze ma dystans ale to już kojarzy mi się ze zlosliwoscia...albo nie odpisuje mu chwilę a On do mnie " zeby cię przypadkiem z pracy nie wyrzucili przez to pisanie do mnie" czy ja jestem przewrazliwiona czy on jest zlosliwy? pod wpływem stresu potrafie dużo przeinaczyc a obecnie mam stresy

Gość gość
mam ochotę cie zerżnać w d***la

Gość gość
ma specyficzny humor, trochę czarny..ale to chyba nie jest złośliwość. zawsze taki był?

Gość gość
właśnie nie był, poczucie humoru mial i ma, ale nie takie

Gość gość
Chciałby, żebyś Ty też była chora. Wiem jak to brzmi, ale tak jest. Niektórzy chorzy ludzie robią się wredni. To ze strachu.

Gość gość
Myślisz? ale on jest inny..życzliwy dla ludzi, i nienajgorzej znosi ta chorobę...

Gość gość
Ludzie różnie reagują na chorobę.

Gość gość
Ale właśnie on nie jest jak inni, śmieje się z tej choroby i wierzy że wyjdzie ale może macie rację ze nie wszystko dostrzegam....jej przykro mi:(

Gość gość
Może? Ale ja jestem z tych którzy się zalamuja i nie mają dystansu do siebie a on nie

Autorko, twój kolega doświadcza stałego zagrozenia życia. Różne emocje wtedy w człowieku siedzą.