Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK CO CIĘ NAJBARDZIEJ W ŻYCIU

Polecane posty

Gość gość

a) frustruje? b) rozczarowało? c) zaskoczyło? ale prosze Cie odpisz chociaż raz poważnie

trudne pytania ale spróbuje odp a) moja sytuacja życiowa błędne koło z którego nie da się wyjsć b) normalne życie że jest tak ciężko w dorosłości c) to że nie mam pracy jeszcze w wieku 25 lat

Gość gość
dzięki przyjacielu :) możesz jeszcze rozwinąć to błędne koło?

błędne koło np to że mieszkam na wsi i nie mam pracy bo nie mam jak dojechać do niej nie mam auta a nie mam auta bo nie mam na nie pieniedzy bo nie mam pracy

Gość gość
rozumiem, współczuje ci :( ale mam nadzieję że ci się w końcu życie odmieni, że los się do ciebie uśmiechnie - tego ci życzę! :)

Gość gość
kolejną wymówke sobie debil znalaz bo auta nie ma :D masz przecież 15tys które dawałes na fotach, wyjedz do wiekszego miasta wynajmij sobie pokoj czy kawalerke i szukaj pracy na miejscu, auto ci nie bedzie do niczego potrzebne tylko ze tobie sie robic nie chce padalcu

gość dziś a jak mam zabrać swoje rzeczy na wyprowadzke bez auta ? a jak mam jeździć na rozmowy o prace bez auta ?

i smakosz nie podszywaj sie pod Agnieszke ona mi napisala prawde na gg ona nawet nie wchodzi teraz na to foruum zjeebów

Gość gość
normalnie! załatwiasz furgon do przeprowadzek płacisz stówe i gotowe! mieszkania czy pokoje jeździsz oglądać PKSami i nie piertol ze polaczeń nie ma ściemniaczu leniwy, a na rozmowy o prace w wiekszym miescie to komunikacją miejską bedziesz jezdzic! ale tobie latwiej znalezc kolejny powód by sie za nim schować i dalej nic nie robić łajzo przegrana zdychaj

tak smakosz jak to takie proste to sam to zrob a nie siedzisz z ojcem alkoholikiem co cie bije codziennie

Gość gość
k***a jaki smakosz debilu wszedzie grubasa widzisz :D masz jakis kompleks na jego punkcie czy co? a moze sie w nim zakochales bo juz ci nie zle odjepuje

Gość gość
a ten to kto? z tobą chyba jest coraz gorzej:o masz manie jakąś albo schize

Gość gość
nikim, gościem który wytyka ci prawde prawda ktora cie boli smieciu :D zgnijesz na tym forum i w tej swojej szopie bo nigdy d**y nie ruszysz zawsze cos wymyslisz byleby tylko dalej gnic na d***e leniu parszywy