Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrona demokracji to kon trojanski

Polecane posty

Gość gość

PIS jest uczciwa partia,walczy by ludzie jakos mieli lepsze warunki, nie mozna jeszcze pisowi zarzucic wpadek zwiazanych z korupcja. PIS jest i tak najbardziej demokratyczna partia. Ludzie moga wyrazac swoje poglady przez internet i telewizji, protestowac. PO gdy rzadzila to nie zgodzila sie na referendum zaproponowanym przez PIS w waznych sprawach i glos ludzi nic sie nie liczyl.

Gość gość
Wojciech Diduszko: Męczennik KOD, zginął w obronie demokracji 17 grudnia 2016 roku o godzinie 2:48. Chwilę potem zmartwychwstał i telefonicznie poinformował swoich mocodawców o wykonaniu zadania. :classic_cool:

Gość gość
Nie dajcie sie sprowokowac ludzie maja jeszcze mniejsze emerytury niz esbecy, moja Babcia ma 1100 zl i jak z tego wyzyc?A teraz gdy uderza w esbekow to zaczely sie protesty.'PO nic nie zrobila a PIS jakos probuje zrekompensowac zle warunki Polakow. Idealnym przykladem sa niektore darmowe leki dla seniorow czy 500 plus.

Gość gość
500+ najbardziej pomaga patologii i spowodowała zwiększenie zadłużenia budżetu kraju o ponad 100mln. Wszyscy będą musieli złożyć się na te pieniądze. Wprowadzenie tzw. darmowych leków dla seniorów i związane z tym zmiany przepisów, ZWIĘKSZYŁY realnie koszty leczenia seniorów. Darmowych leków jest "co kot napłakał", a koszty pozostałych wzrosły nawet kilkakrotnie. W zeszłym tygodniu realizowałam recepty ojca, więc wiem o czym piszę.

Gość gość
te 4000 tysiace zlotych tez najbardzie pomoze patologii specjalnie bedą pic, palic i cpac podczas ciązy

Gość gość
Te 4 tys to plucie w twarz matkom niepełnosprawnych dzieci.

Gość gość
Czego innego oczekiwać po "władzy", która popiera profanowanie grobów.