Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogoś kto pracuje w banku? praca tam to największy prestiż i kasa?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z malego miasteczka i u nas każda matka marzy by jej córka zdobyla prace w banku...Wg ludzi na wsi praca w banku to najwię…szy prestiz i duża kasa. Moja sąsiadka ciągle chodzi po domach i wychwala się jak to jej córka zdobyla prace w banku w krakowie i jest tam jakims menagerem od kredytów..Wszyscy jej zazdroszczą ,a moja matka uważa,że jej córka "złapala Pana Boga za nogi".. Czy naprawde praca w banku to taki miód?

Gość gość
praca w banku to wspanial rzecz! mozesz parkowac przed bankiem swoj piekny wozek sranex!

Gość gość
Nie, praca w banku to największy syf. Wiem co mówię, bliska osoba pracuje. Użeranie się z klientami, normy do wyrobienia, nieważne czy pracujesz we front czy w back office. Chociaż są stanowiska, które są całkiem całkiem i kasa niezła. Doradca klienta zamożnego albo analityk np. A tak naprawdę to wszystko zależy od banku w jakim się pracuje.

Gość gość
Jak menager w dużym krakowskim banku do TAK. Byle kto nie dostaje takiej pracy. Jak pani "w okienku" to nie.

Gość gość
Niby syf a dają rade i z roboty nie zrezygnują

Gość gość
Moja siostra pracuje a ALIOR BANK i jest specjalistą do spraw kredytu.Praca super bo ona sie do tego nadaje.Kasa tez w aliorze jest duża.