Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama się uparła i jutro kupuje nam nowe telefony! Jednak Ja niewiem jaki ..

Polecane posty

Gość gość

Wybrać ... :( Macie jakieś propozycje? Opiszcie dokład ie telefony które polecacie, jakie polecacie, cena nie gra roli bo i tak bierzemy na raty, więc dawajcie propozycje ;) Mam czas tylko do jutra, by się zastanowić :(

Gość gość
Samsung Galaxy s7 edge to flagowiec, będziesz miała fejm, będziesz mogła nim szpanować, jest ładny, ma dużo bajerów np i jest świetny :D Poprostu kupuj :D

Gość gość
Huawei P9 lite Jak lubisz zdjęcia to on jest idealny ma dwa aparaty z tyłu i jeden z przodu

Gość gość
Dla ludzi którzy nie lubią wydawać zbyt wuelu pieniędzy na telefon to: Samsung Galaxy a4, a5, a7 lub a9, j5, j7 albo starsze modele :D Jednak, jeżeli ce a nie ma znaczenia to polecam: Samsung Galaxy s7, s7 edge, s6, s6 edge lub s6 edge plus :D iPhonów nie polecam :D

Gość gość
Wgl też ogólnie Samsungi galaxy s i te inne też są super, poogladaj sobie i sie zastanów :D

Gość gość
wszystko oprócz iPhone!!

Gość gość
zobacz porównanie na komorkomacie

Gość gość
Nie chcialabym robic zadnej reklamy,ani powtarzac sie,ale mozesz rozwazyc Motorole Moto X Style,jesli wielkosc telefonu nie przeszkadza ci.