Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie czasem takie dni ze macie juz wszyskiego dosc?

Polecane posty

Gość gość

z powodu kilku p*****l, ktore okazaly sie na tyle meczace, ze juz sie wam odechciewa? Np. ktos was wkurzyl, potem sie spozniliscie itd?

Gość gość
ja nie mam wtedy dość,ale marzę o tym,żeby takie stresy wspominać kiedyś z dystansu,nawet z pewną nostalgią

Gość gość
Ciezko wspominac z nostalgia rozne rzeczy na ktore nie miales wplywu, a ktore Cie wyprowadzily z rownowagi, szczegolnie przez rozna glupote ludzi... Bo jakby to bylo przez moja glupote to bym nie miala do nikogo pretensji, a tak to wkurza najbardziej...

Gość gość
A kto nie ma?

Może problemem nie są wcale ,, p****ły"? Może podświadomie męczy cię coś innego, dlatego byle spóźnienie wywołuje nieadekwatną do sytuacji frustrację?

Gość gość
nie wiem, ogolnie czasem sie czuje tym wszystkim zmeczona, ta codzienna gonitwa, a jeszcze czasem przez glupote roznych ludzi te problemy rosną zamiast ubywaja... Albo jestem ksiegowa i ciagle ludzie o czyms zapominaja, nie mozna sie ich doprosic o wazne pismo itd, wiec szalu mozna dostac generalnie... Ogolnie to jestem niby mloda, a zycie mnie czasem meczy przez takie rozne drobne sprawy, a czasem to mam wszystkiego tak dosc jak dzisiaj

Gość gość
I jeszcze zeby bylo smieszniej boli mnie ząb, a do dentysty juz za pozno, a moj facet znow sie nie odzywa caly dzien, nie wiem dlaczego... no zyc nie umierac. Jeszcze do tego kilka spraw mniejszych, ktore mnie dzisiaj wkurzyly i mam maksymalnie wszystkiego dosc. Zreszta ja nie wiem co np. ci klienci maja w glowach ze zapomianaj o waznych dla siebie dokumentach i nie mozna sie o to ich doprosic, rpzeciez to ich interes

Czego mam mieć dość ? Wstaje rano pije kawe, wlączam to żałosne i zjepane forum, jem śniadanie, biorę prysznic, wychodzę, jade do dziewczyn, potem do centrum pozalatwiać resztę, potem wracam do domu i tak, dalej... Jest dobrze.

Gość gość
Katowice- a nie masz pracy?

Gość gość
ani faceta? Ja mam i niby dobrze, ale wiem tez ze facet i praca rowna sie stres i problemy... no ale coz... "No man no cry"

Gość gość
Mysle, ze od czasu do czasu kazdy ma takie dni. Niektorzy nawet codzienie, wiec ciesz sie, ze chociaz masz takie tylko czasem