Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 13.50 zl za obiad to duzo czy malo?

Polecane posty

Gość gość

Codziennie jadam obiady w stołówce w moim biurowcu i danie dnia kosztuje tam 13.50. Takie danie to zwykle jakies mieso/ryba z ziemniakami albo ryżem i surówka. Czy wg was 13.50 zl to wysoka kwota jak za taki domowy obiad?

Gość Iza_szalona_mama
Znacie już nowe trendy w kuchni na 2017 rok? Białe nasiona chia, woda różowa kokosowa, woda kaktusowa. Tutaj znalazłam wszystkie: http://matrony.pl/modne-jedzenie-w-2017-roku/ zastanawiam się, gdzie najlepiej kupować takie rzeczy. Czy przez internet? Macie jakieś sklepy ze zdrowym jedzeniem? A np w Tesco albo innych supermarketach?

Gość gość
Jakbys ugotowała sama oczywiscie pewnie wyszloby taniej, ale jak na stolowkowe jedzenie to dosc tanio

Gość gość
Jak na biuro tanio w miarę, ale jakie to miasto? W Warszawid w korpo przychodzą z zarciem w boxach po 15

Gość gość
No nie wiem ostatnio w karczmie niedaleko Jędrzejowa za 12.99 miałem miskę 0.5 l pomidorowej i do tego całkiem spoey schabowy ok 20dag swie kulki ziemniaków z sosem i kapusta kiszona z marynowanymi ogurkami i papryką dodam że ledwo to zamieściłem a waze 85 kg i mam30 lat w dodatku barfzo smaczne