Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zniknąć z tego świata

Polecane posty

Gość gość

Wszystko runęło, nie ma nic, nie ma wspólnego życia, planów. Mam ochotę zniknąć już tak na zawsze i nie cierpieć. Nie mam już sił, codzienny ból serca mnie wykańcza. Czuję jakbym umierała... Dłużej nie wytrzymam.

Gość gość
Doskonale rozumiem co czujesz,mam tak samo.Mogę zniknąć nawet teraz,nie mam po co ani dla żyć

Gość gość
Mam to samo, ale nigdzie się nie wybieram.

Gość gość
Cierpię tak kilka tygodni i zamiast lepiej jest gorzej. Mam myśli samobójcze. Nie radzę sobie w ogóle, myślę że to ukruciloby wszelkie bolesne emocje. Nie o takim życiu marzyłam, ktoś mi je w jeden dzień zmienił, zniszczył. Żyje, ale to nie jestem ja. Nie daję rady...

Gość gość
To ja właśnie tak się czuję, mąż nastał mi do życia. Wolę skończyć ze sobą, dłużej tego nie zniosę.

Gość gość
Ja jestem z osoba która od 9 lat ma problemy ze sobą próby samobójcze wszystko z mojej winy mamy 2 dzieci a ja nie potrafię żyć normalnie czuje ze moje życie noe ma sensu wiem ze brzmi to samolubnie tylko ile razy starałam sie mu pomoc zeby wyszedł z depresji podbite oko popychanie dzisiaj juz nie mogłam tego znieść załamałam sie strasznie wiem ze sa dzieci i one sa najważniejsze ale noe potrafię byc dalej popychadłem czuje sie jak zero obwinia mnie o wszystko czuje ze umieram od srodka