Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkazola

gdy on stracił zainteresowanie co robic?

Polecane posty

Gość olkazola

Było wspaniale, mieszkamy w innych krajach, spotkalismy sie spedzilismy razem czas, potem za miesiac znowu a potem była przerwa podczas której pisalismy ze tesknimy i chcemy sie zobaczyc i tak przez 5 miesiecy az do wtedy kiedy spotkalismy sie 3 raz i pokazałam, ze czuje coś do niego i ze ta rozlaka jest dla mnie za trudna i lepiej chyba jak nie bedziemy sie widziec bo cos czuje. I od tego czasu wszystko sie oziebiło, brak planów na spotkania, nic. suche co słychac co dwa tygodnie.

No brawo. Jak mu powiedziałaś, że coś do niego czujesz i że to jest powód, dla którego lepiej, żebyście się nie widzieli, jego postawa jest dla mnie zupełnie zrozumiała, a Twoja absolutnie nie. Ale już go możesz sobie odpuścić.

Gość olkazola
jak ja moge to odkrecic:(

Cofnij się w czasie, zaknebluj tamtą siebie i powiedz mu, że coś do niego czujesz i chciałabyś spróbować czegoś więcej - jeśli nie boisz się konfrontacji, albo trwaj dalej w takiej relacji, jak byłaś - jeśli konfrontacji się boisz.

Gość olkazola
odpowiedział mi ze nie chce teraz zwiazku, po tym jak mu to powiedziałam

Gość olkazola
nie wiem co we mnie wstąpilo przez te 5 miesiecy rozłąki pękłam i plus do tego powiedzialam mu ze nie czuje sie sobą przy nim i jestem w tym wszystkim zagubiona... co za idiotka jak to pisze to nie wierze, że to mowilam. Nie potrafie tego odpuscic bo tak bardzo mi na nim zalezy, jest wspanialym cżłowiekiem. Pierwszy raz od 9 lat poczułam cos do kogos

Gość gość
zrypałaś to po całości. Nigdy kobieta nie powinna pierwsza wyskakiwać z wyznaniem tym bardziej wtedy gdy kontakty są sporadyczne. Przeciez gdyby on był zaintereowany toba to dążyłby do bycia z tobą,a nie robił tego to znaczy ze nie był zainteresowany. Takie wyznanie tylko go odstraszyło od ciebie. Ale moim zdaniem nie masz czego załowac, przynajmniej wiesz że nic z tego i nie będziesz się więcej łudzić.

Gość olkazola
Czyli wszystko juz stracone:( starał sie , chciał ze mna spedzac czas

Gość gość
i tak by z tego nic nie bylo, bo dzieli was odleglosc. Zapomnij o nim i znajdz kogos na miejscu.