Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś kto zna angielski mógłby sprawdzić?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Jestem w krytycznym stanie z angielskim zawodowym.. Żeby podnieść średnią, moja nauczycielka chce moje zadanie domowe... Ogólnie notatka na blogu że znaleźliśmy pracę w naszym zawodzie, podzielić się wrażeniami, jak dowiedziałam się o pracy, i rozmowa o pracę, moje obowiązki, pierwszy dzień w pracy i czego oczekuję... Tak jak z angielskim normalnym sobie radzę, tu jest masakra! Może to ktoś sprawdzić... :/ Proszę :( Hello everyone! You won't belive what happened! I found my dream job! As you know I finished Economic College. I always wanted to work in an office. Last month I found amazing announcement. New comapany manifacturing toys was pleased to employ bookkeeper. I called and we agreed to meet. Boss was funny and relaxed. He employed me! My responsibilities will be creating financial anlysis and archiving of document. My first day at work wasn't good. When I got off the train, it reined. I went to work five minutes. I was totally wet! I wanted to cry! Fortunnately every eployee gets clothes. Even me! I want to work there very long time. I love this job. Everyone is nice to me. Take care! Sandra

Gość gość
w*********j frajera szukasz ?? dawaj kase to pogadamy

Gość gość
Na pierwszy rzut oka wydaje mi sie że tak ale nie jestem perfect z angielskiego , taki trochę sredni mam poziom

Gość gość
Popraw bledy gramatyczne jak np rained, nie reined. Popraw skladnie i wrzuc znowu.