Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na studiach jest naprawdę WF Proszę o poważną odpowiedź

Polecane posty

Gość gość

Prosze uprzejmie

Tak, jest. Przez rok, czyli 2 semestry trzeba zaliczyć.

Gość gość
Zależy jaki kierunek, jaka uczelnia. Ja miałam przez 2 lata.

Gość gość
a ja przez 3 lata

Ja będę miała na drugim roku tylko. ;) Widzę, że antyfanka przedmiotu xd

Gość wfjestsuper
Jest, ale nie martw się. Nie wygląda to już tak jak w szkole, że cisną Was wszystkich jak leci na salę gimnastyczną i gracie w stresujące i nielubiane gry zespołowe, albo trenujecie do utraty tchu. Studia zazwyczaj oferują szeroki program wf-u, wybierasz sobie to co ci się podoba i idziesz tam tylko raz w tygodniu. Ja całe życie nienawidziłam wfu, bo byłam słaba w grach zespołowych i niejednokrotnie odbijało się to na postrzeganiu mnie jako ofiarę, mega stresowałam się co będzie na studiach, a przez jeden semestr byłam na fitnessie, a na drugim na basenie i było super :) zero ciśnienia, ludzie w grupach pozbierani ze wszystkich wydziałów (prawdopodobieństwo spotkania kogoś znajomego z twojego kierunku - bardzo małe). Nikt nikogo nie ocenia, każdy robi swoje byleby zaliczyć. Na mojej uczelni (państwowa) był też do wyboru m.in. nordic walking, siłownia, taniec, jazda konna, łyżwy, wspinaczki na ścianki, tenis stołowy i ziemny, a wszelkie gry zespołowe typu koszykówka siatkówka i noga były jako oddzielne dyscypliny, więc śmiało możesz je pominąć i się z nimi pożegnać