Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego to oznaka? Infekcji, ciąży, a może czegoś innego?

Polecane posty

Gość gość

Hej zacznę od początku żeby się nie rozpisywać na przełomie PAŹDZIERNIKA/LISTOPADA brałam dwa antybiotyki byłam bardzo chora, 22 listopada wyjechałam i podczas wyjazdu po wyjściu spod prysznica poczułam pieczenie na mniejszych wargach sromowych, dostałam piekacego, swędzącego uczulenia które trwało tydzień miałam mnóstwo chrostek ale NIE były to Zmiany ropne! Po zakończeniu tego 'uczulenia' dostałam takiego kremowego białego śluzu i po tygodniu dostałam okres który trwał 5 dni. W miedxy czasie kochalam sie z chlioakiem w zabezpieczeniu i bardzo spuvhly mi wargi sromowe taka sytuacja wystapila dwa razy KONCOWKA LISTOPADA- TYDZIEN PO OKRESIE dostałam plamienia które trwało 2.5 tygodnia. Tydzień temu skończyło się ono i planowo powinnam dostać okres jakoś 12-14 a jest 19 i na okres się nie zapowiada.. Dodam że podczas plamienia (raz była to żywa krew innym.razem różowy śluz a najczęściej brązowy ciemny śluz) vzulam bole w jajnikach. teraz mam biały gęsty śluz o konsystencji kremu co to może byc? Bardzo się niepokoje :(

Gość gość
Zrób badanie Beta HCG z krwi, jest dokładniejsze niż test z moczu, po wykonaniu tego badania dowiesz się czy jesteś w ciąży. Jeśli chodzi o pieczenie i podrażnienie sfer intymnych po stosunku, kup hydrovag. Globulki nawilżają i regenerują śluzówkę, zawierają kwas mlekowy dlatego skutecznie chronią przed rozwojem patogenów.

Gość gość
Robiłam test ciążowy wyszedł negatywnnie, następnego dnia dostałam okres więc nie wiem czy to była infekcja czy coś innego

Gość gość
infekcja! PRzecież ci to piszę już kolejny raz!! A ty nadal swoje!